Ollaan oltu turistina Purinalla katsomassa kisoja. Tai koirat vähemmän ja Mari enemmän. Eka pääsiäinen varmaan vuosiin, kun ei olla itse kisaamassa. Ai miksi, no Dessi ei ole treenannut koko talvena ja Ringolle haluan vielä opettaa kontaktit ennen ns. "oikeita" kisoja ja keinupelon poistaa myös. 

Viime syksynä kokeiltiin virallisissa tosin RIMAn kisoissa muistaakseni, mutta sen jälkeen on ollut hiljaista. Ringon treenikamu keskikokoinen villakoira "MURR" oli tänään 1-luokan kisassa, mutta ohjaaja vähän sähelsi ja toiselta radalta tuli hyl ja toiselta olikos se vitonen radalta. Spurtteja ja suoria ja pari jarrutusta ja pyörimistä, eli ei paha rata ollenkaan (treeneihin verrattuna, heh), kerrankin normi ykkösluokan rata.

Perjantaina Saimi oli saanut hienon aliaikanollan ja oli 6:s. HYVÄ AIJA ja SAIMI! Laitan linkin Samulin ja Aijan ekaan rataan (kun ehdin ladata), joka sekin tosi hyvä (harmillinen kontakti vitonen lopussa).

Tänään syötiin myös kesän ensimmäinen jätskitötterö (kolmeen pekkaan) Seurasaaren jätskikioskilla keväisessä auringonpaisteessa :). Onneksi on auliit apurit auttamassa urakassa :P.

Terveiset vaan Kyröskoskelle ja Hennalle semmoiset terveiset, että Dessin kottikärrykuvat ovat olleet mun Facebook-profiilissa kovasti tykätyt :).

Tässä vielä kuva Seurasaaresta

1239486422_img-d41d8cd98f00b204e9800998e