Purinalla oltiin pääsiäiskisoissa ja sää oli kirpeän tuulinen, mutta aurinkoinen. Mini2 luokka alkoi 13.00 ja Dessi lähti n. seitsemäntenä. Tuomarina oli Anne Savioja ja rata oli ensinäkemältä haastava. Rata kulki suunnilleen näin:

Hyppy, keinu, hyppy, putki, hyppy, hyppy, putki, hyppy, putki, A, hyppy, hyppy, putki, kepit, hyppy, putki, puomi, hyppy, hyppy. Yhteensä 19 estettä. Dessi meni ihan suunnitelmien mukaan, mutta A:n alastulossa tuomari ei nähnyt kontaktia (vaikka se siellä kyllä oli) ja antoi virheen. Noh, nollaa ei saatu vajaan 2 sekunnin yliajan takia, mutta jos tuota tuomiota ei olisi annettu, niin Dessi olisi voittanut luokan. Muilla oli nimittäin kaikilla 5 tai enemmän virhepisteitä. Argh!!! Että pitää olla sokea tuomari. Se johtui varmaan niistä vappulaseista, jotka Saviojalla oli silmillään. Allun karmeaa loikkaa sensijaan ei tuominnut ylitykseksi, vaikka sen nyt näki jo sokeatkin (varsinkin kun se oli suoraan yleisön edessä 2m päässä, hmmm). Mutta jos tuomari näkee virheen, niin mitä me maallikot olemme sitä kiistämään. Ensi kerralla paremmat kontaktit, että varmasti näkyy :D.

Muuten rata tuntui tosiaan hyvältä ja sujuvalta.

Pekka ja Merjakin olivat tulleet kannustamaan ja viettämään vappupäivää Tellun ja Moonan kanssa. Mari ylioppilaslakissaan ja Dessi päätyivät videollekin :). Opettavaista :). Moonalla on jalka pipinä, joten se on tauolla sekä treeneistä että kisoista. Toivotaan sille pikaista paranemista!

Ringo näytti Merjalle vielä pikaisesti ennen kotiinlähtöä omat suorituksensa lämmittelyalueella kepeillä (molempiin suuntiin), putkessa, keinulla ja hypyllä. Merja sanoi, että siitähän tulee ihan pomppukone. Niin hienosti hyppy sujui :). Peukut pystyyn, että ennustus tulee toteen!

Sitten mentiin pikaisesti välipalalle kotiin ja jatkettiin Leppävaaraan tokotreeneihin. Mari oli aika väskänä eikä jaksanut Ringon kanssa kovasti reenailla. Vähän otettiin kumminkin sivulletuloja ja kontaktia, sekä ruutua. Nouto ei jaksanut kiinnostaa, oli niin paljon muita kiinnostavampia juttuja ja hajuja. Paikallaolo sujui mallikkaasti kumminkin.

Dessi oli ihan ylilatautunut ja silminnähden toipunut päivän agilitykoetoksestaan ja virtaa riitti yli omien tarpeiden. Ensin tehtiin luoksetuloa ja pysäytykset olivat hienoja. Sitten harjoiteltiin liikkeestä seisomista ja maahan menoa ja "palaa koiran taakse" siirtymisiä. Sitten vielä vähän ruutua ja paikallamakuu, joka sujui todella hienosti. HYVÄ DESU.

Katjalla oli 9.5. vapautumassa kisapaikka tokokisoihin, joissa tuomarina olisi Harri Laisi. Jos se sopii toimitsijoille, niin yritetään saada vaihdettua Desu Nurin tilalle sinne. Katja soittaa huomenna miten kävi. Siihen on enää viikko aikaa, joten viilausta viilausta vielä ja hienosäätöä tarvitaan. Siitä viikon päästä on terrierien mestaruudet. Ringo peruutti omansa, mutta Desu osallistuu.

Nyt kello on triljoona...joten hyvää yötä. Koirat jo tuhisevat omissa sängyissään (jaa paitsi Ringo on kuumissaan mennyt lattialle...kunnes laitan valot pois ja sitten se kiipeää sänkyyn ;)).