Aamulla tuli äkkilähtö, kun MariaQ soitti 8.15, että auto ei lähde käyntiin ja kisat meinaavat mennä sivu suuhun. No, Finnoontien konkkaronkka to the rescue ja pikaisen aamuruoan jälkeen loikittiin autoon harmaassa räntäsäässä ja käännettiin auton nokka kohti Meilahtea (eli allergiasairaalaa Seurasaaren kupeessa, jossa Maria odotteli meitä). Sitten haettiin Leppävaarasta vielä Cloud mukaan ja oltiin matkalla kohti KKK:n hallia.

Mamma unohti kiireessä meidän juomakupin kotiin ja omat välihousunsa, mutta paperit tuli sentään mukaan ja pikku pussi namejakin. Perillä oltiin siinä 9.30 pintaan eli hyvissä ajoin. Keli oli suorastaan surkea, kylmä, tuulinen ja MÄRKÄ!

Tehtiin pieni lenkki ja vähän juostiin pellolla Rämpelin kanssa ja mamma mulasi johonkin plutakkoon Kuoma-kengissään ja sukathan siltä siinä kastuivat. Mä olen sille yrittänyt sanoa, että pitää pukeutua sään kestävästi ja mukaisesti, mutta se on sellainen havupää, että se mitään muista. Meillä oli Rämpelin kanssa sadetakit, mutta minä kyllä kastuin aika kovasti siitäkin huolimatta.

Sitten me odoteltiin autossa aika pitä aika, kun mamma ja Maria seurasivat kisoja maneesissa ja Cloudkin kävi radalla. Se sanoi, että hyvin meni muuten, mutta että sitä kolmosestettä se ei huomannut hypätä ollenkaan, vaan sukelsi sen ali suoraan putkeen. Me Rämpen kanssa nyökyteltiin sille häkistämme myötätuntoisina, että noin voi joskus sattua, mutta että ens kerralla menee sitten paremmin.

Mulla oli oma vuoro vielä menemättä ja mamma seurailikin tarkkana radan reunalla sitä 2-luokan rataa, kun maxiluokka oli käynnissä. Tiukkoja käännöksiä ja houkutuksia oli pilvin pimein. Paljon myös takaaleikkauksia ja kepit "väärältä" puolelta. Huh sentään. Sitten mamma meinasi vielä myöhästyä rataantutustumisestakin, kun se tehtiin medien kanssa yhdessä ja ampaisi autosta kiireesti radalle "tuomarin puhutteluun".

Ihanneaika oli 43 sek, eikä ollut sarjaesteitä. Rata meni suunnilleen näin: hyppy, hyppy, valssi, hyppy, putkeen, takaaleikkaus, hyppy, puomi, takaaleikkaus työntö, putkeen, valssi, hyppy, hyppy...EI! (meinasin mennä A:lle)....putki, tässä!!!, kepit......työntö ja takaaleikkaus hyppy, A, valssi, hyppy, hyppy.

Rata meni suunnilleen kuten sen mamma suunnittelikin, mutta vähän epäröintiä oli A:n alakontaktilla ja esteeltä ennen A:ta putosi puomi, josta RV 5p. Ratasuoritus tismalleen ihanneajassa ja tuloksena 5, sijoitus harmillisesti 6 (kun 5 ensimmäistä saivat aivan uskomattoman runsaat palkinnot: nappulasäkki, frolic"säkki", askelmittari, narsissiruukku, ja ties mitä). Jos se puomi olisi jäänyt putoamatta, niin oltaisiin sijoituttu. No, positiivista on ainakin se, että ei tullut yhtään yliaikaa :D. Ensi lauantaina on jälleen uusi tilaisuus :).

Sitten käytiin kävelyllä vielä koko porukka ja sen jälkeen mamma joi kisakahvit ja katteli vielä vähän 3-luokkaa ja sitten lähdettiin kotia kohti. Välillä tankattiin ja sitten vietiin Cloud ja Maria kotiin ja tultiin omaan kotiin. Kyllä me oltiinkin väskiä ja hyvin ansaitun aterian päälle pistettiin pötköttäen mamman sänkyyn koko kööri (paitsi mamma siinä samalla surffasi vähän netissä).

Mamma teki tänne blogiin sellaisen sivun, jossa seurataan kevään etenemistä meidän pikku takapihan puutarhassa. Se sivu löytyy tuosta oikeasta reunasta sivut-linkeistä. Pari kuvaa se jo sinne laittoikin.

Henna-tädille sellaisia terveisiä, että Rämpykkä ei tänään ehtinyt sinne takkikauppaan, kun oli tää meikätytön kisahomma tänään, mutta että kunhan kelit tästä vähän kuivaa, niin sitten mennään. Eihän se nyt sovi, että ihan kuraeeroina mentäisiin vaateostoksille, eikä ne myyjätkään varmaan edes antaisi sovittaa mitään. :).

Huomenna olisi taas Match show'n tynkää sekä Keravalla Prisman parkkihallissa, että Petikossa BAT:n hallissa. Viimeksi siellä Petikossa oli ihan sikana koiria ja jouduttiin odottelemaan tosi kauan. Mamma miettii, että menisikö se kumminkin sitten sinne Keravalle, jos sieltä selviäisi vähän vähemmällä, mutta saa nyt jähdä jaksetaanko lähteä kumpaankaan.