Viime viikko oli sitten ensimmäinen työviikko ja se sujui koirien suhteen aika hyvin. Ostin Ikeasta lapsiportit makuuhuoneen ja keittiön oviin ja niin pystyin eristämään Desun makkariin ja Ringon keittiöön. Kun Desun masu on vielä paranemassa vasta, niin Ringo ei voi olla samassa tilassa päivisin. Portit ovatkin toimineet aika hyvin.

Kun tulen töistä kotiin Ringo istuu portilla kiltisti ja rauhassa odottaa, että avaan portin. Desu taas riehuu ja hyppii ja sekoaa ihan täysin, kun kävelen portista sisään. Sitten päästän ne pikaisesti ulos pisulle ja vasta sitten vaihdan vaatteet ja annan ruuat ja lähden lenkille.

Lenkiltä tullessa tehdään pari kertaa Desun kanssa puolikkaat kepit, jotka ovat etupihalla odottamassa. D onkin innostunut kotiintulosta ihan toisella tavalla ja toivottavasti myös saadaan kepeille vähän oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Pitäisi vaan saada koko keppisuora laitettua, ettei tule ongelmia radalla.

Lauantaina Henna tuli koiravahdiksi, kun Mari lähti EKK:n palkkioristeilylle Helsingin edustalle 3 tunniksi. Ilma oli aurinkoinen ja kannella tarkenikin melkein koko matkan ihan t-paidassa. Risteilyllä tarjoiltiin pientä syötävää ja virvokkeita. Kahvi piti kyllä itse maksaa.

Risteilyn jälkeen ajeltiin yökylään Järvenpäähän. Sunnuntaina käytiin riehumassa Teepun kanssa ja Mari ja Merja katselivat agilityvideoita sillä aikaa. Illalla ajeltiin kotiin pyykkäämään ja yllättäen Pekka ajoi pihaan tuoden meidän uutta pihakeinua. Pekka ja Rimpula alkoivat sitä sitten kasaamaan ja Marikin auttoi vähän :). Desu toimi ylimpänä päällysmiehenä. Hieno siitä keinusta tulikin. Ja värikin oli sattumalta sama kuin jo pihalla olleessa päivänvarjossa, sininen.

Nyt pitäisi mennä kiiruusti nukkumaan, kun huomenna on aikainen ylösnousu.

Lisää yritetään saada kirjoitettua lähipäivinä. Pitäisi saada tämä writer's block ohitettua, että Desu ja Rinkula voisi saada taas äänensä kuuluviin :).