Heipparallaa,

Tänään käytiin siellä Kirkkonummen Veikkolassa epävirallisissa agikisoissa. Ensin meinattiin myöhästyä ja sitten mamma sähläs ilmoittautumisessa. Sitten me ei saatu numerolappua ja sitten meni radat ihan penkin alle. Eipä ollut oikein hyvä päivä mammalla.

Rämpyli oli kiltisti (mitä nyt haukkui välillä ihan hurjana) häkissä varjossa auton vieressä ja mamma ja meikätyttö hikoili radalla 2 kertaa ihan peräjälkeen.

Ekasta rasta tuli hylly, kun hyppäsin vikan renkaan ensin välistä oikeinpäin ja sitten takaa eteen väärinpäin. Siihen mennessäkin oli jo tippunut tokan hypyn rima, menty ohi putkesta (kolmas este), menty ohi 10 esteestä (hyppy) ja ohitettu keppien siisäänmeno, sählätty keppien sisällä ja sitten vielä se rengashomma. Oi voi.

No, mentiin siitä heti uudestaan lähtöön istumaan ja mamma veti pari kertaa syvään henkeä ja käski minun taas istua paikalla. Sitten mentiin taas. toka hyppy lähti kaukaaaaa, mutta taisi pysyä. Putkesta menin taas ohi (kun puomi houkutti), eli mamma ei oppinut mitään tässä. Sen olisi pitänyt ohjata eri tavalla, mieluummin ottaa vastaa oikealla kädellä, viedä nenästä 180 astetta ja vetää putkeen - mutta kun se yritti vaan taas ottaa vastaan ja sisäkautta takaaleikaten työntää putkeen. No enhän mä sitä ees nähny, kun menin vaan läpi suoraan puomia kohti.

Tähän asti oli siis tultu 1)hyppy, 2)hyppy, 3)putki, sitten oli 4)puomi (jonka kontakteille osuin, vaikkakaan en pysähtynyt), 5)hyppy, 6)hyppy ja 7)A-este. A:n alakontakteille osuin myös, siitä 8)hyppy, 9)hyppy, 10)kasihyppy toisinpäin, 11) putki, sen jälkeen suoraan 12) hyppy, 180 vasemmalle 13) hyppy takaisin  päin, siitä suoraan 14) kepeille (helppo sisäänmeno, mutta...kun ei), sitten vaan suoraa loppuun asti 15) hyppy ja 16)rengas. Sitten oltiin maalissa.

Osallistujia oli vissiin vain 6, joten meidän suorituksilla oltiin viimeisiä. Voi jumpe, kun mammaa harmitti aika kovasti. Meikätyttö vei sen siitä sitten puffaan ostamaan hotdogia ja mehua ja sitten käytiin rannassa katsomassa pääsisikö uimaan. Ei päässyt, mutta hodari maistui ja sitten oltiinkin valmiita kotimatkalle.

Veikkolan keskustassa käytiin pikaisesti paikallisessa s-marketissa ostamassa puffet jäätelöt. Rämpy ja minä syötiin yksi ja mamma söi toisen. Näytin Rämpylille vähän mallia, miten reunasta haukataan, mutta Rämpeli sanoi, että hampaat jäätyy. Kyllä minua nauratti..."hampaat jäätyy." Eihän sillä harvahampaalla edes ole kaikkia hampaita suussa ;). Hyvin se jätski kumminkin teki kauppansa ja sitten lähdettiin ajamaan kotia kohti.

Kotona juostiin Rämpyn kanssa takapihalla ja haukuttiin ja muristiin kaikkia ohikulkijoita. Mamman huumori ei oikein kestänyt tätä, joten jouduttiin kotiarestiin vähäksiaikaa ;). Sitten syötiin ruokaa (nam, vaikka olikin vaan nappuloita) ja sitten otettiin pienet ruokalevot. Minä sanelin mammalle, samalla kun mamma kirjotteli ja katteli jotain elokuvaa läppärillä. Se oli joku Kingdom of heaven. Aika väkivaltainen, sanon minä, eikä siinä ollut edes tekstitystä.

Huomenna yritetään treenata lisää, että on jotain esittää sitten tiistaina Katjan treeneissä. Mamma kyllä sanoo, että sitä ei hotsita yhtään. No, päikkärien jälkeen jaksaa paremmin :).