Piti sitten mennä Ringon karvoja kiskomaan ja siitähän tuli ihan kalju. Aaargh. No, hyvä puoli tässä on se, että karva kasvaa takaisin. Kai sitä yritti kaikki "hapsottavat" karvat ottaa pois ja kohta huomasikin että ups -mihis ne hienot villahousut hävisivät - talvikin tulossa ja kaikkee. Nyt en enää kyllä koske :D :D :D. Tyydyn repimään Dessin korvakarvoja tästä edespäin (Dessi parka ;)).

Käytiin metsässä juoksemassa Yran, Nalan ja Novan kanssa. Dessi sai kauheen juoksuhepulin ja kirmasi (ranttatanttatan...)ohi porukan eteen ja taakse ja koko remmi perässä...paitsi meidän Kamelbuutsmän - joka tepsutteli omia polkujaan edellä :D. On se kyllä rento kaveri.....paitsi jos sen varpaille meinaa astua tai jos huonosti laskee sylistä maahan - sitten kyllä saa kuulla kunniansa semmosen kiroilun kera, että oksat pois ;).

Ollaan illalla leivottu pullaa - tuli inspiraatio. Taikinasta tuli ihan mahtavan hyvä ja koirat sai auttaa tiskaamisessa. Tosin...ei ehkä olisi pitänyt antaa Dessille sitä muovivispilää nuoltavaksi, kun se löytyi olohuoneesta...ja eteisestä...ja keittiöstä aika monena osana. Ehkä olikin jo aika hankkia uusi ;).

2022422.jpg
(okei tää kuva on huijausta, koska se on otettu jo aikasemmin, mutta onhan sitä tässäkin jo...)