Ringo sijoittui 2:ksi harmillisella kontaktivitosella ja luokan nopeimmalla ajalla, mutta silti 0.03s yli ihanneajan. Eli 0:aa ei olisi tullut, vaikka viimeinen alakontakti olisikin osunut Annen silmiin oikein. Joskus se on tosi pienestä kiinni. Vaikka 44s olikin luokan nopein (tai ainakin tulosten saaneista), niin Anne kommentoi palkintojenjaossa, että "mihis teidän vauhti hävisi".

Samaa mietin minä, koska edellisellä iltana vauhti riitti vielä ihan kivasti. Ehkä oli jo vähän treeniväsymystä. Marin pohjekin kesti nippa-nappa.

Tänään sitten järjestettiin territoko Lauttasaareen. Sää suosi ja keli oli aivan mahtava: suorastaan "helteinen". Ei tietoakaan edellisen iltapäivän kaatosateesta. 5 hlön voimin pistettiin kisa ja kehä pystyyn. Laisi oli kaikille mieluisa tuomari ja buffa palveli hyvin kisojen ajan. Siitä suurkiitos Piialle ja apujoukoille.

Palkintoja kehuttiin (kiva!) ja terrimestaruuspokaalit olivat upeat (vaikkei niissä lukenutkaan tällä kertaa TERRIMESTARI-tekstiä). Tokolaatikko palautui Janinalle ja muutenkin kisojen purku sujui todella sutjakkaasti.

Illalla Dessi ja Ringo pääsivät vielä pieniin kontakti- ja keppitreeneihin käymään omalla kentällä samalla kun Afgaanit treenasivat toisella puolella ja sen päälle mukava hölköttelylenkki Puolarin nurtsilla. Kyllä sitten uni maittoi nassikoille.

Saisko uuden viikonloppun siihen huilimiseen ennen työviikon alkua ;)