Heh, eipä vuoden ekat kisat alkaneet kovin lupaavasti ;). Ringolle 2xhyl ja Dessille yliaikatulokset.

A-radalla Ringo bongasi väärän esteen 3:nen esteen jälkeen ja singahti sinne = hyl. Meikä varmaan vaan jäi suu auki tuijottamaan perään että "ai tonnekin voi mennä" ja oli ihan pakko alkaa nauraa ääneen. Eihän mulle tullut edes mieleen varoa tommosta liikettä rataantutustumisessa.

Dessi ahkeroi hienosti tuloksen 5, mutta vielä putosi viimeisen esteen rima, kun irtosin loppusuoralla itse liian kovaa ja D:lle tuli kiire hypätä ja lähti liian kaukaa. Tulos 10 ja vähän yliaikaa.

B-radalla sössin ohjauksessa ja meinasin kompastua Dessiin. Tästä tuomari rokotti kiellolla, mutta loppurata meni hienosti ja kontakteillekin osui tassu. Tulos 5 + yliaikaa.

Ringon sukelsi B-radalla putken väärään päähän, jonka jo aavistinkin, mutta sekosin ohjauksessa ja jäin väärälle puolelle keppejä ja "the rest is history". A:lla R loikkasi taas alakontaktin yli, mutta mamma pisti tekemään A:n uudestaan oikein. Sen jälkeen sitten suoraan maaliin, aivan kuten A-radallakin.

Ei jäänyt huono fiilis kisoista, vaikkei tulosta tullutkaan. Koirilla oli kivaa ja itse ehkä oppi jotain lisää. Kuvamateriaalia ei tällä kertaa tullut. Ja Matti, nyt ne kontaktit kuntoon, niin saat poimittua ne nollavoitot plakkariin ;).

 Yralle ja Marialle tsemppiä RIMAn kisoihin!