Ollaan ihan vaan syöpötelty jäätelöä, mansikoita ja herneitä ja lötkötelty pötkötelty eikä ollenkaan siivottu tai tehty muuta tuottavaa :). Tänään kävin kurkkaamassa puutarhaliikkeen alennusmyyntiä ja ostin 5 pelargonia euron kappale ja pari muuta kivaa kukkaa tyhjänä olleeseen saaviin. Siitä tuli ihan kiva.

Värililja kukkii kahdella kirkkaan oranssilla kukalla keittiöpenkissä ja on oikein kivan näköinen. Näitä voisi jatkossa olla enemmänkin. Samoin se alkuperäinen kukka, joka kukkii violetinsinisiä kellomaisia kukkia (Hennallakin oli tätä ollut) on kiva.  (Rämpynen häiriköi ja yrittää pöydän alta väkisin syliin...siitä onkin tullut ihan mahdoton nykyään).

Eilen ja tänään käytiin agilitykentällä Ruoholahdessa harjoittelemassa vähän kontakteja ja keppejä. Ringo tykkää A:n ja puomin lisäksi myös putkesta :). Hyppyjä ei olla kovin vielä otettu. Kepit ei tänään jaksaneet kiinnostaa.

Dessin kanssa yritin tehdä keppejä kujakepeillä, mutta ei oikein sujunut. Siirryttiin takaisin "suoriin" keppeihin ja meni jo paremmin. Kokeiltiin myös kontakteilla "itsepalkkautuvuutta", eli jätin alakontaktin eteen hiekalle namin alustalle ja D ottaa sen siitä itse. Tällä haetaan nopeutta alastuloihin ja varmuutta pysähtymisiin 2on2off tyyppisesti (: samanaikaisesti 2 tassua kontaktiesteellää, 2 tassua hiekalla). Tuntuu toimivan Dessillä aika mukavasti. Kertaakaan ei ole tullut läpi tai hypännyt yli.

Tunnaria ei tänään tehty, mutta eilen sujui Dessin kanssa oikealla kapulalla jo kohtuullisesti. Tehtiin vain ihan helppoa: oma piiloon nurmikkoon ja "väärä" kauemmas, mutta näkyville. D otti väärän kerran, mutta sen jälkeen otti aina oman (väärät aina puhtaita ja omilla vain 2-3 kertaa näin aluksi).

Sitten käytiin Viherlaaksossa ostamassa NEU koiranruokaa, eli 4 rullaa pakastettua riisi/kasvis/lihamössöä. Tämä on koirien mielestä TOOSI HERKKUA!

Huomenna Mari menee aamulla parturiin ja sen jälkeen käy alennusmyynneissä kiertelemässä. Koirat odottaa kotosalla.

Laittelen tänne taas kuvia puutarhasta, kun löydän piuhan jostain. Mitenköhän Tellulla ja Nooralla on mennyt tänään Kokkolassa... :). Peukkuja heille huomiseen koetokseen ja sunnuntaille myös.