Eipä oikein mitään kuulumisia. Ihan kotosalla ollaan oltu ja välillä käyty Puolarissa käpsyttelemässä.

Tokottelua
Tiistaina käytiin Leppävaarassa Katjan ryhmässä verestämässä vähän tokojuttuja. Dessi oli ihan täpinöissään. Saatiin sapiskaa tunnariharjoituksistamme ja uudet ohjeet nenän käyttöön sekä aloitettiin ruutu jälleen alusta. Käydään ehkä jatkossakin taas ylläpitoryhmässä, niin tulee sitten ainakin jotain tehtyä :).

Ringo oli ihmeen virkeä ja loikki innoissaan kun jotain pyydettiin. Hienosti odotteli maassa lupaa lähteä, vaikka tyttökoira vieressä hyppelikin (ainakin melkein aina). Muutenkin Ringo osoitti epätavallista kiinnostusta yhdessä tekemiseen, josta olin kovasti hämmästynyt. No, seuraamista ei sentään vieläkään ole :D.

Näyttelyharjoitusta Puolarissa
Eilen sitten käytiin Puolarissa näyttelyharkoissa. Mentiin vähän myöhässä paikalle, mutta silti vielä ehdittiin vaikka mitä :). Ohjaajan mielestä Ringo juoksee "edelleen" (?) hienosti (hmmm...mun muistikuvan mukaan laukkasi viimeksi koko ajan) ja asettaa itsensä ihan mukavasti. VARSINKIN jos edessä seisoo joku hemaiseva tyttö. Voi sitä venytystä siinä hetkessä.... :D.

Pöydällenosto oli jotain ihan kauheaa ja sitä säesti kovat murinat ja pörinät. Ehkä se muisteli Kaapelitehtaan näyttelyään tai sitten arasteli jotain muuta. Myös hampaiden katsominen oli sen mielestä täysin turhaa ja osoitti senkin matalalla mutta hyvin päättäväisellä pörinällä. Ohjaaja-Tiina sanoikin, että: "Jaaha, sitä ollaan siinä iässä vai...että ollaan niin äijää että!"  Päätin, että meidän lienee parasta alkaa kovasti harjoittelemaan kopelointia, ettei moinen pörinä jäisi tavaksi.

Treenien ajan Desu odotteli kiltisti "kehän" reunalla puun oksaan kytkettynä. Voi sitä riemua kun vihdoin pääsi irti. Sitten kierrettiin alue ja palattiin kotiin.. Illalla vähän katsasteltiin pihaa. Ohessa kuvia nyt kukkivista kukista.

1741702.jpg

1741703.jpg

1741706.jpg

1741708.jpg

1741714.jpg

1741715.jpg

1741716.jpg

1741718.jpg

1741720.jpg


Hennan kanssa tehtiin muutossuunnitelmia perennajärjestyksiin ensi kevääksi, joten syksyllä varmaan alkaa möyrintä. Pienet eteen, uusia reunuksia, paikanvaihdoksia penkistä toiseen jne. Toivottavasti siitä hyvä tulee :).

Loppukevennys:
"Mene vankilaan, mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta..."

1741726.jpg

1741725.jpg

1741721.jpg

Ringo istahti yhtenä päivänä itse portin taakse ja nökötti siellä ihan surkeana, kuin olisi pistetty nurkkaan rangaistusta kärsimään ;). Onneksi pöydällä oli kamera ja sain otettua kuvan. Heh, on meillä vaan tiukka kuri... Tai sitten Ringo leikkii eläintarhaa ja odottaa, että joku turisti tulisi ruokkimaan sitä herkuilla kalterien välistä :D. Dessi varmaan taas huijannut sitä..., hmmm  ;).