No ei se serti nyt sitten irronnut tänään vielä. Oli ihan tuuli pois purjeista molemmilla, tai ainakin mulla. Mun ohjausvalinnat oli ihan surkeita ja kun R meni keinusta ohi (vaikkei muita esteitä ollut maillahalmeilla) ja loikkasi Aa:n alakontaktin, niin meni ihan fiilikset koko rataan. Hylly tuli sitten huonosta persjätöstä, jonka korjauksessa työnsin Ringon puomille hypyn sijaan.

Videolla ei näytä niin kamalalta, kuin miltä rata tuntui itsestä. Merjan kanssa päätettiin, että jos olis 15kg vähemmän massaa, niin miten paljon helpompi olisi juosta. Kun vaan saisi asialle tehtyä jottain.... Teemu hyllytti kanssa oman ratansa, joten buffan puolelle meni tänään sekä Merjalla että mulla :D.

Illalla huhkin pihalla, mutta multa loppui kesken, joten sitä pitää ostaa lisää ja juurikangasta myös. Olisi pitänyt pistää pihakalusto talviteloille, mutta ei jaksanut enää illalla. Jos huomenna...öh.

Seuraavat kisat Kirkkonummella 4.10. Epikset olis Vantaalla 26.9. Sitten varmaan vielä mennään Riman kisoihin marraskuun puolella ja sitten jäädään talvitauolle. 3.10 lauantaina olisi tarjolla kakkua Jpäässä. Tarjoilu mahdollisesti Mankalassa...riippuen vieraiden lukumäärästä.