Osallistuttiin tänään Hiiden Haukkujen agilitykisoihin Vihdissä ja Ringo otti ensimmäiseltä radalta hienosti uransa ensimmäisen (ja meikäläisenkin uran vissiin) 0-voiton. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Meidän suoritusaika ei ollut nopein läheskään, mutta se oli ainoa virheetön rata, joten sillä pokattiin toinen nousu-0 ja pokaali, ruusuke sekä namia molemmille :). Ihanneaika alitettiin vähän reilulla sekunnilla.  Tästä radasta ei ole videota, mutta seuraavasta on "täällä"taas.

Sieltä löytyy myös kuvia palkintojenjaosta ja kotimatkan varrella ollut talo. Se oli niin hienon näköinen, että oli pysähdyttävä kuvaamaan. Kuvasta ei välity valitettavasti sen tunnelma, mutta oli se vaan säväyttävä piha.

Nyt täällä makaa ihan reporankoja koiria, joilla on massut ja tassut pesty ja iltapalakin nautittu. Mikä on ollessa.

Niin sen verran vielä noista radoista, että 0-radalla ei ollut mitään jälkeä 2on2off-kontakteista, joten sen puoleen ei kannata vielä juhlia ;). Paineet poistuivat seuraavalta radalta mukavasti, joten lähdin aika rennosti liikkeelle. Ringo starttasi taas luokan ensimmäisenä ja ainoa haaste joka lähdössä oli mielessä oli A:n alakontakti ja keinu, ehkä myös kepeille vienti.

hyppy- okseri-putki-kepit-hyppy-hyppy-hyppy-Aa-hyppy-putki-pituus-hyppy-hyppy-hyppy-hyppy-keinu-rengas-hyppy-hyppy.

Ja miten kävi: A:lle asti meni hyvin, mutta alakontaktilta tuli 5 ja siitä putkeenviennin sössin jotenkin (muistaakseni) ja sieltä tuli kiellosta toinen 5. Yliaikaa tuli 0.75sek. Tuo rata olisi ollut ihan "doable", mutta hyvä ettei vielä saatu sertiä :D. Ei me olla vielä valmiita nousemaan.

Desu pinnisti kovasti, mutta vedätin liikaa ja sille tuli kiire ja niin ollen hypyt lähtivät ihan liian kaukaa. Pitäisi vaan muistaa juosta sen "kanssa", niin askeleet osuisivat hypyille paremmin kohdalleen. D sukelsi okseriin ja pudotti takariman, Aa:lle asti meni hienosti, mutta sille päätin kesken radan mennä eri puolelta, mikä oli aivan hölmö idea. Enhän ollut tutustumisessa kertaakaan miettinyt miten siitä ohjaisin seuraavalle hypylle, joten työnsin Dessin hypyn väärälle puolelle ja tuloksena HYL.

Oikeastaan taisin unohtaa radan ja yritin ensin työntää Desun suoraan Aa:lta putkeen, mutta sitten muistinkin hypyn jne. Hienosti Desu silti tsemppasi, loppuun asti :).

1251574970_img-d41d8cd98f00b204e9800998e