Sellasta se on kun on pää täynnä räkää. Käytin koirat pissalla aamupäivällä ja pyyhin molemmilta tassut. Mielestäni pistin molemmat sisään. Sitten tulin keittiöön koneelle istumaan ja juomaan mehua. Ringoa leikitin ja mietin, että kas kun Nasu ei innostu vaan nukkuu vaan pöydän alla jaloissa.

Ringo kuunteli ulkoa ääniä ja haukahteli ja sitä piti toppuutella ja näyttää ikkunasta että ei siellä mitään ole. Sitten kuului jossain koiran haukuntaa ja mietin, että ei tuon äänistä koiraa kyllä ennen täällä ole kulkenut. Hmm. Sitten ajattelin avata  Ringolle takaoven, että mene katsomaan vaikka. Huutelin Dessiä kanssa ulos, mutta ei se vaan tullut.

Sitten välähti, että herranjestas - missä se Dessi on. Ryntäsin eteiseen ja avasin ulko-oven ja sieltä tuli superilahtunut Dessi sisään. Siis miten ihmeessä se oli voinut mennä ulos, missä välissä. Voi hurja sentään!

En edes osaa sanoa kauanko se oli siellä ollut ja oliko se tuossa omalla pihalla pyörinyt (ei päässyt edes raukka takapihalle, kun portti oli kiinni) vai oliko käynyt muuallakin. Tuuletusikkuna oli kiinni, joten en edes kuullut sen kommentteja. Ja ONNEKSI ei ollut kukaan ajanut autolla ohi. Voi Nasse parkaa!

Palkaksi se sai kovasti haleja ja nameja ja nyt se tuossa makaa pöydän alla, niin kuin luulin sen tehneen aiemminkin.

Olen siis flunssassa kotona vielä tänään.

Loppuviikon ohjelmassa olisi tarjolla:

  • Maisa tulee tänään kasaamaan palkintokassit mun kanssa sunnuntain tokokisoja varten.
  • Huomenna olisi tokon vapaatreeniä
  • Torstaina agitreenit
  • Perjantaina radanlukukurssi 17-19
  • Lauantaina omat agikisat
  • Sunnuntaina terrieritoko Lauttasaaressa

Tokokisaan on vielä kaikki ihan levällään ja vähän hirvittää että mitä tästä oikein tulee!