Eli Oreniuksen treenit keskiviikkona sujuivat RIngolta ihan superisti. Olisinko vain ennen treenejä päättänyt, että nyt yritän sikana juosta. Rataan tutustuessa pohjan pehmeys taas vei ihan vauhdin jaloista ja mietin, että "tästä mitään tule".

Sitten katselin paria 3-luokkalaista radalla ennen meitä ja sain pari ideaa omaan ohjaukseen. Lähtöön jättäminen oli yksi matkituista asioista. Ensimmäiset 2 hyppyä hyvin, sitten A, jonka alakontaktilta hyppäsi yli ja sitten hyppy. En vienyt tarpeeksi pitkälle, joten kääntyi väärään suuntaan. Tässä koiran mukana loppuun asti ja nenästä käännös. Sitten hyppy ja putkeen - tosi hyvin pystyin irtoamaan tähän kun Ringo meni ihan sukkana putkeen eikä edes katsonut vieressä ollutta puomin ylösmenoa.

Putkesta ehdin tekemään persjätön ja ehdin hyvin ohjaamaan seuraavan hypyn ja pituuden. Pituuden jälkeen persjättö ja pussiin, pussista 90 kepeille, josta keinulle ja renkaalle. Keinu oli vähän kamala, mutta tuli kuitenkin sen. Renkaan teki kerran välistä, mutta loput hyvin. Sitten takaaleikaten okserille, lähetys hypylle ja samalla irtoaminen jo seuraavan hypyn eteen tekemään persjättö. Sitten hyppy ja haastava vienti putken suun ohi puomin ylösmenolle. Ringo teki ihan superhienosti tämän :D. JEEE!!!

Sitten taas putkeen ja loppusuoralle hyppy, hyppy, hyppy. Lääh puuh!

Orenius kehui hyvää ohjausta, RIngon irtoamista ja mun ehtimistä. JES JES JES!!!

Että oli hyvä mieli koko illan :).Tästä on niin hyvä jatkaa :).

Tänään saatiin myös rokotukset, kun Aija kävi kotikäynnillä. Ringo ei edes huomannut kahta piikkiä niskassa kun hamusi nakin palaa mamman kädestä. Dessin rokotukset olivatkin voimassa, joten sitä ei kiusattu tällä kertaa. Vähän myös Ringon poskihampuja rapsuteltiin :).

Illalla käveltiin koirapuiston ohi pellolle, jossa koirat sai juosta vapaana. Pellolle tietysti valahti kaulalta myös Dessin hihna, jota piti palata etsimään. Sanoin Dessille, että "etsi oma" ja löytyihän se sieltä. Noh, ei niin hienosti kuin Sellalla....vaan Dessi taisi juosta hihnan yli mitään huomaamatta ja minä sitten huomasin itse sen ja poimin talteen ;).

Ainahan saa haaveilla, vai mitä :D.

Vapun kunniaksi ollaan sitten myös mässätty ihan törkynä vaikka mitä herkkuja. Täytyy viedä kaikki namit huomenna Merjalle, ettei tule syötyä sentään ihan kaikkea itse.

Tässä vielä kuva kun Aija kaivaa ruiskuja ja aineita pakista ja Ringo seuraa tiiviisti vieressä :).

 

1241128379_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

ps. ainiin. Iltalenkillä korttelin päässä meiltä omakotitalon pihalta hyppäsi iso musta koira portin yli että heilahti ja jahtasi kita ammollaan terrierimakupalaa suuhunsa ja minä huusin ja huidoin omieni suojaksi. Iso koira vähän hämmentyikin mun vastahyökkäyksestäni ja vähän tyyntyi, mutta ei sen omistaja saanut siihen mitään rotia, joten sanoin että "Ota nyt herranen aika se kiinni!" Eukko yritti piipittää jotain että "no jos se antaa kiinni" ja Pasi ja tämä eukko yhdessä huitomaan koiraa takaisin portista sisään. Meni se lopulta. Mutta vielä jossain välissä se eukko sanoi, että ei se mitään tee....HAH! Salli mun nauraa, kun just jahtasi hampaat ojossa terrierin selkäpaistia suuhunsa. Pikkasen annoin kuulua.

Selvittiin säikähdyksellä tällä kertaa :).