Tällä viikolla piti kerätä askelia. Saatiin viime viikolla Omron askelmittarit ja keskimääräinen asekelmäärä/pvä on siinä 3500-4000 askelta. Ei kovin hyvin, kun tavoite oli asetettu 10000 askeleeseen.

No, tänään ainakin käytiin "askeltamassa" uimahallilla taas. Vaikken ihan tuntia räpiköinytkään omalla persoonallisella vesijuoksutyylilläni, niin yhtä lujasti tuntui jaloissa, kun altaasta kipusi ylös.

Huomenna tekisi mieli mennä uudestaan. Huomenna on punnitus. Kääk. Viittiskö mennä ollenkaan, kun ei se ole mihinkään siitä painunut. No menen silti.

Ajattelin siirtää koiratkin lähemmäs barffia. Ringon masu ei oikein kestä noita kuivaruokia. Ehkä sen saa parempaan kuntoon, jos siirtyy enemmän liha-kasvis-valkuaislinjalle. Testataan.

Parturi on sitten myös varattu...koiruuksille: 15.2. Ittellekin tekis hyvää. Permistä taas ajattelin...siis ittelle :D.

Kisoihin tekis mieli, mutta tän koiven kanssa en oo uskaltanut vielä juoksennella...paitti siellä altaassa. Hahaa. Kevään tokokursseja odotellessa...

Lontoossa sataa lunta. Jo on menneet säänhaltijan kirjat sekaisin. Voi parkoja kummiskin. Siellä ei taida olla kovin hyvin eristyksiä asunnoissa. Ystäväni Visti sanoi, että ei viitsi mennä ulos tekemään lumiukkoa, kun naapurit heittelee lumipalloilla. Heh. Niinkin pienestä riehaantuvat kuulemma.

Enpä oikein muuta tässä osaa raportoida...Tässä kevennys: