Johan on blogin teksti mennyt kummalliseksi. Pitää korjata paremmalla ajalla.

Kirkkonummella hallissa jäätyilemässä  tänään kun olin kuunteluoppilaana Silvia Trkmanin agiseminaarissa. Tosi hyvä! Aamulla 2 rataharjoitusta, sitten teoriaa ja iltapäivällä toiset 2 rataharjoitusta.

Opasti aina koirakkokohtaisesti ja lopuksi kertoi miten olisi itse tehnyt. Teoriassa näytti omalla koiralla (pyrre) lämmitys- tasapaino ym. treenejä. Orava oli ihan ensimmäinen, tosin siitä sitten jalostetusti kävelyä takajaloilla eteen ja taakse ja lopuksi käsilläseisontaa (eli etutassuseisona). Ihanin oli varmasti koiran pyytäminen laatikkoon seisomaan ja seuraavaksi juomakuppiin seisomaan. Ihan uskomaton otus. Myös ristikkäisten etu- ja takajalan yhtäaikainen nostaminen oli aikamoinen suoritus.

Teorian lopuksi koiraa alkoi tylsistyttää ja Silvian jutellessa se alkoi puuhailla omiaan ja paiskoi juomakippoa isompaan laatikkoon ja sieltä pois ja tapitti Silviaa, että "siellä on, anna jo nami". Yleisö hörisi hervottomana.

Kylmä oli kuin "ryssän helvetissä", eli varpaat, sormet ja nenä jäässä istuttiin rivissä kuuntelemassa ja välillä oli pakko mennä kahvioon lämmittelemään. Saimilla oli high tech patja boxissa, eli sähkölämmitteinen alusta. Se oli varmasti aivan ihana. Täytyy muistaa ottaa jostain pala styroksia itselle että saa jalkojen alle, niin ei varpaat jäätyisi ihan heti. Myös viltti olisi poikaa. Täytyy aamulla kaivaa kaapit.

Otin kuvia ja videoita, mutta katsotaan nyt miten saan laitettua niitä kuvapankkiin. Tässä kuitenkin väliajalta iloisia ilmeitä (Raija, Soila ja Aija)

sekä treenirata

ja Silvia