Ringo kävi tänään elämänsä ensimmäistä kertaa Kauppatorilla ja Espan puistossa katsomassa miltä "suuressa maailmassa" näyttää. Kyllä olikin paljon nähtävää ja pikkumiehen pää pyöri joka puolelle, että ehti nähdä ihan kaikki. Oli paljon ihania tuoksuja, ihmisiä, muita koiria ja hevosia ja niin ihanan paljon erilaisia tolppia, joita olisi kaikkia halunnut nuuhkia ja allekirjoittaa.

1251489681_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nasse otti lungisti vanhana kaupunkikonkarina

1251490037_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten käytiin kiepaus Vantaalla ja tultiin kotiin syömään. Pienten päikkäreiden jälkeen lähdettiin taas reissuun ja katsomaan Marian ja Yran agitreejenä Kivistöön. Videoita sieltä löytyy "täältä"(videot on isoja, joten kestää ennen kuin ne siirtyvät tuonne).

Rata oli ihan kamalan vaikea, johon Juha sanoi, että kun koirakot kehittyvät niin pitää vähän vaikeuttaa ratojakin. No tommosten treenien jälkeen normi kisarata tuntuu varmaan "lasten leikiltä". Vai mitä Maria :) (Yralta ei kysytä ;)).

Treenien jälkeen Yra pääsi pulahtamaan viereiseen jokeen ja ui hakemaan mamman heittämää palloa. Ja voi että miten söpöä oli, kun Nala reippaana "pallotyttönä" nosti joka kerta Yran rantaveteen tuoman pallon vedestä mammalle. Ringo kävi katsomassa toimitusta vierestä tosi asiantuntevan näköisenä :D.

Kotona molemmat karvakuonot makaavat nyt ihan reporankoina. Eivätpäs tiedäkään mikä huomenna odottaa heitä....:), valitettavasti mamma tietää...lääh puuh!