no jopas jumittaa tää systeemi tänään. No ei se mitään. ELi siis tänään oli toinen osa eilen alkaneista SyysSkaboista. Radat oli minun mielestäni vaikeampia kuin eilen, mutta kohtuullisesti meni.

Hüppen radalta saatiin tulos 0RV, mutta aikavirhettä oli vähän yli 3 sek. Sijoitus tällä kuitenkin tänään 4:s. Maria oli jälleen hiukan meitä nopeampi ja sijoittui sijoille 3. ja 5.

Laamasen rata oli aivan kauhea kakkosluokan radaksi ja kauhusta kankeana yritin keksiä miten sen suorittaisin. Rataan tutustuessa ei voi tietää oikeastaan millainen päivä koiralla on ja miten se käyttäytyy juuri sillä hetkellä, ottaen huomioon yleisön, ohjauksen, tuulen puuskat jnejnejne. No liikaahan sitä sitten radalla jännitti ja kepeille meno meni pipariksi. Kun D ei sitten meinannut sinne mennä ollenkaan, vaan homma meni sähläämiseksi (ärtymys näkyi kuulemma katsomoonkin asti...) ja kun vielä toisessakin kohdassa tuli kieltoja ja lopuksi hylly, niin kävi mielessä heittää homma sikseen ja kävellä radalta ulos. Sekunnin siinä seisoessani punnitsin vaihtoehtoja: mennäkkö ulos radalta ja äyskiä koiralle, vai suorittaa rata loppuun niin hyvin kuin taitaa - valitsin jälkimmäisen ja niin jatkui rata kohti A:ta.

Alakontaktit tehtiinkin tästä eteenpäin radalla superhienosti. Jokaisella...tai noh, kummallakin nakotettiin todella hienosti ja luvan kanssa ampaistiin liikkeelle. Loppurata sujuikin ihan kommelluksitta. Harmi vaan, että tuli tuo turha hylly. Kyllä tuo rata olisi ollut tehtävissä, kun olisi vähän järkeä käyttänyt eikä häslännyt ja hermoillut.

No, palkintopallille mekin kumminkin päästiin sillä ekalla ratasuorituksellamme. Sitten vielä kakkosluokan palkintojenjaon päätteeksi palkittiin koko viikonlopun paras kakkosluokan koira (siis kokoluokkaan katsomatta) ja sen voitti Maria ja Nova! Kyllä me hurrattiin ja taputettiin!!! Palkintona niille oli lisää Aptuksen tuotteita ja Reppu ja retkipeite. Vautsi vau!!! Ihan superviikonloppu!

Nyt unta kuuppaan jokaiselle ...no, R ja D jo nukkuvatkin ja päätä tyynyyn, että jaksetaan huomenna startata Purinalla epävirallisissa kisoissa (heh heh...;D).

Ensi viikon agenda:
Ma.11.9. Purinan epikset
Ti. 12.9.Katjan tokotreenit Leppävaaran urheilupuistossa
Ke. 13.9.EKK:n tokotreenit R ja D
To. 14.9.Agistreenit Ruoholahdessa
Pe. 15.9.Tokoepikset Viherlaaksossa
La.16.9. KKK:n agiskisat  ja koirat hoitopaikkoihinsa
Su. 17.9. Ikaalisiin kuntoremonttikurssille

Ma - Pe 17.-22.9. Ikaalisissa kuntoilemassa
Pe.22.9. Kyröskoskelta humusta kyytiin
Pe. 22.9.koirat kotiin
La 23.9. Isä tulee möyrimään kukkapenkkiin
Su. 24.9. Purina Agiskisat
 
Onneksi koirat pääsee välillä vähän huilimaan, kun mamma on rääkättävänä Ikaalisissa. Saa nähdä miten se jalka sitten enää nousee ;).