Tiistaina oli punnitus. Lisää oli tullut ½kg. Oivoi. Ei se Hannan ihmedieetti oikein toiminut ja aloin voimaan pahoin sekä suussa haisi/maistui ihan karsealle. Muutuin ympäristöhaitaksi suorastaan.

Eli se siitä ja sen kestävyydstä. Nyt olen palannut taas normaaliin ruokavalioon. Aamulla pitäisi ehtiä laittaa puuroa (saatan syödä töissäkin) sitten lounaaksi salaatti, sitten välipala ip ja töiden jälkeen kevyt ateria ja kuntoilun jälkeen hedelmä ja iltapala. Pitää vaan kirjata ylös mitä syö, että voi siitä sitten laskea niitä pisteitä.

Olen suunnitellut myös salille menemmistä. Ei tämä homma etene pelkällä vesijuoksulla. Helpointa olisi varmaan käydä työpaikan salilla, mutta aamulla ei vaan saa itseään ajoissa ylös. Eli Elixia kutsuu.

Edelleenkään en osaa käyttää tuota mun sykemittaria. Turhauttavaa. Olisipa se ollut valmiiksi konffattu.

Dessi ja Ringo kävivät pikkumetsässä illalla pissalla. En jaksanut laittaa hihnoja, joten taaperrettiin kuin köyhän talon porsaat peräkanaa tuota pihatietä ja toivottiin (tai minä toivoin) ettei kukaan muu olisi liikkeellä samaan aikaan. Hyvin meni ja takaisin samalla tavalla.

Dessi menikin siitä jo yöpuulle, mutta Ringo istui lattialla ja tuijotti, että "kutsu nyt sohvalle mut".

Nyt pilkkii pahasti. Hyvää ötyä.

PS. Odotan kovasti sanaa Kaisa Lähdesmäeltä, että suostuisiko hän Austereiden tokokisojen toiseksi tuomariksi. Saataisiin vihdoin tilattua se kisa: terrierien epävirallinen mestaruus 2009.

PS2. Muuten EKK:n hallituksen palaverissa sain vihdoin pronssisen harrastusmerkkini (joka oli myönnetty jo 08 kevätkokouksessa) :D. Jee.