Noniin, Ringo on siis korkannut agilityn kisauransa ja ihan hienosti korkkasikin: 0-rata, alle ihanne ajan ja toinen sija!!! Loistavaa Ringo!!!

Henna oli kuvaamassa omalla kamerallaan videolle, joten heti kun muistan ottaa oman koneen mukaan sinne mennessä, niin saan ladattua tuon videon itselleni ja sitämyötä tännekin nähtäväksi. Dessi teki myös mölliradan ja sai puhtaan radan kisasuorituksen alle.

Kisarata ei sitten mennytkään yhtä hyvin, ja syyttäminen on kyllä ohjaajaa. Ensimmäinen moka oli huonossa ohjauksessa (olisi kannattanut viedä ulkokautta eikä hyppyrivin ja itsensä välistä. Pujahti väärästä välistä). Toinen moka sattui kepeillä: jätti viimeisen välin pujottelematta ja kolmas A:n alakontaktilla: hyppäsi iloisesti yli. Tähän kaikkeen kului vielä 6sek yliaikaa, joten tulos oli 21 ja risat. Sillä kuitenkin sai 4. sijan, koska kaikki loput ottivat hyllyn (7kpl). Että ei nyt ihan törkeen huonosti mennyt sitten kuitenkaan.

Seuraavan kerran päästään samaan paikkaan kisaamaan 2.3. :) ja toivottavasti yhtä hienoin tuloksin :D. Nyt on varmaan pakko raahautua tokotreeneihin.....(miten niin sama olo kuin koulussa, kun läksyt oli tekemättä).