Ihmettelin tässä yhtenä päivänä, että miksi margariinipurkki on eteisessä puhtaaksi nuoltuna lattialla kun tulen töistä...sitten katse kääntyi vasemmalle keittiöön..1261348876_img-d41d8cd98f00b204e9800998e..

Sitten olikin hyvä syy siivota ja vähän eri suuntaan kohta näytti tältä:

1261348919_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään satoi paaaljon lunta ja pienet otukset kahlasivat kainaloita myöten hangessa. Käveltiin kentälle ja takaisin ja puolivälissä matkaa piti kahmia talvitakin sisus tyhjäksi, kun Hurtan takit keräsivät lunta väljistä kainaloista sisään. Hyrrr.  Dessi loikki kuin aropupu ja intoa oli taas vaikka muille jakaa. 

Kotona pääsi lämpimään suihkuun, jossa lumipaakut sulivat nopeasti pois. Kyllä sitten uni maittoi sohvalla. 

 

AGIA

Eilen käytiin treenaamassa vähän irtoamista hyppysuoralla ja kontakteja siten, että menin esteen toiselle puolelle kutsumaan ja kun oli tehnyt kontaktin, niin vapautin namille. Otin pari videota aiheesta. Ne löytyvät vanhasta tutusta paikasta täältä

 

Joulun ajan agiliidot

Kinkunsulatusepikset olisivat 27.12. Hyvinkäällä ja sinne voisi mennä. Tai sitten 1.1. ottamaan kontaktitreenit samaiseen paikkaan, kun starttaa vuoden ekoissa virallisissa kisoissa jo seuraavana päivänä. 

Treenit jäävät väliin jouluviikolla.

 

Dessi ja RIngo kiittävät Aksua ja Lakua hienosta joulukortista ja toivottavat heille ja kaikille koirakavereilleen ja heidän ihmisilleen oikein rentouttavaa ja herkullista joulua!

Kieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkonaKieli ulkona