Tänään siis oltiin Lauttasaaressa sateisessa tokokokeessa peruutuspaikalta. Ensin ei pitänyt mennä, mutta sitten päätettiin kumminkin osallistua. Onneksi ihan aamulla 9.00 ei satanut vielä hirveän paljon ja sekin sade taukosi ensimmäisen ryhmän paikallamakuun ajaksi pelkäksi tihuttamiseksi. Onneksi, sillä Dessi ei olisi jäänyt sateeseen makaamaan, luulisin. Liikkeistä saatiin pisteitä seuraavasti:

  • Paikallamakuu: 9: ääntelee, eli ulisee.
  • Seuraaminen taluttimetta: 8½: ääntelee edelleen voimakkaasti
  • Liikkeestä maahanmeno: 10, siitäkin huolimatta, että tuomari ei tiennyt miten liike piti käskyttää ;).
  • Luoksetulo: 5: pysäytys molemmilla käsillä heiluttaen, mutta ei pysähtynyt- ennenkuin vasta ihan eteen, jossa istui. Toisella kutsulla "sivulle". Tuomari ohjeisti aloittamaan varovasti pysäytyksen treenaamisen, kun vauhti on nyt noin hyvä.
  • Liikkeestä seis: 10, vaikka tuomari käskytti edelleen väärin ("palaa koiran viereen", kun piti sanoa taakse, josta vasta viereen;)).
  • Nouto: 6½: D jostain syystä sylkäisi kapulan suustaan n. 1½ metriä ennen minua ja kiersi sivulle istumaan ilman kapulaa. Toisella käskyllä sain noutamaan loputkin. Meni ihan sähläämiseksi, koska louskutti kapulaa eikä istunut suorassa sivulla. Ihme ettei tuomari enää siihen puuttunut.
  • Kaukot: 5: (hohhoijaa...): D valahti molemmista istumisista maahan omia aikojaan, eli heti istu-käskyn jälkeen. Go figure...?
  • Hyppy: 9, minusta meni hyvin, tiedä sitten mistä vähensi pisteen. Ehkä D sitten vaikka äänteli tms.
  • Yleisvaikutus: 9 (jeee! No D olikin aika latautunut ja hihhulituulella, vaikka alkoi hyytyä loppua kohti. Tämän huomasi mm. perusasennon löysyytenä)
  • Yhteensä 153 kertoimineen ja tulos II.

Jonkin aikaa jouduttiin odottelemaan kisakirjaa, koska D sinnitteli vielä sijoilla 2-3 melkein klo 12 asti. Pisteidenlaskijoita nauratti, kun aina välillä kävin kurkkaamassa, että joko saadaan paperit pois ja voidaan lähteä kotiin. Kyllä oltiinkin märkiä ja väsyneitä, kun vihdoin päästiin kotimatkalle. Rahapussikin oli jäänyt treeniliivin taskuun, joten kisakahvit jäivät vähän laihaksi.

Kolmen kieppeissä lähdettiin käymään Jpäässä synttärisopalla ja kahveilla. Illalla sade yltyi ja alkoi salamoida ja ukkostaa kovasti. Tätä outoa lokakuista ilmiötä kommentoitiin uutisissa asti.

Kotona ihasteltiin vielä elisiä kätten töitä, eli maalattua olohuoneen seinää, eikä vielä olla päätetty oliko homma onnistunut vai ei ;). Kohta jo nukkumaan, että jaksaa aamulla taas mennä töihin.