Viimeistä vietiin eilen, kun kisattiin Hau-Openin viimeisistä pisteistä. Pikkusen jänskätti miten meitin käy. Onneksi kisaavat olivat ensin.

Mia Laamasen rata oli kimurantti ja siinä sai vääntää takaaleikaten, vetäen ja työntäen monta kertaa. Dessi pysyi kontakteilla nippa nappa, mutta kepeillä tuli taas ulos kesken. Sieltä siis ainakin 5. Siinä vaiheessa tosin jo läähätin ihan tosissani, joten ohjaus ei ehkä enää ollut tarpeeksi huolellista.

Minikilpailevissa oli 3 koirakon kohdalla paikanvaihdoksia ja sekaannusta lähtöjärjestyksestä (listoja ei ollut seinällä vielä), joten tuomarin sihteerin laput menivät sekaisin ja tulokset sen myötä. Dessille oli merkitty HYL, mutta pienen neuvottelun jälkeen Mia laittoi meille radalta 5 ja tosi optimistisen ajan (varmaan ajatteli Mantan suorituksia vahingossa) ja sijoitti meidät 4:ksi. Noh, lahjahevosen suuhun ei ole katsominen, joten 3pistettä plakkarissa kiitimme ja kumarsimme ja siirryimme odottamaan möllien rataa.

Odotellessa Ringo parka pääsi karvoistaan, eli ihan pikkasen vaan nypin niskasta ja sitten innostuin nyppimään koko selän ja kyljet. Satu saa varmaan halvauksen kun näkee jäljen, joten näyttelyt saattaa meidän osalta jäädä tänä vuonna väliin ;D.

Liekö uusi virtaviivainen look antanut lisää vauhtia, mutta Ringo juoksi todella upean radan ja sijoittui osakilpailussa toiseksi: 0 RV ja aika 31.xx. Ihanneaikaa ei taidettu mainita tuolloin. Olisko ollut joku 45 tms. Ihan sikamahtavaa!!! Happi meinasi loppua, mutta onneksi Ringo irtoaa aika hyvin jo nyt. Sain värvättyä jonkun katsojan ottamaan suorituksen videolle meidän kameralla. Pienessä kuvassa näkyy huonosti, mutta jonkun käsityksen saa. Kun kontaktit saadaan vielä nopeiksi, niin ajat paranee entisestään... :D.

Rata: hyppy, hyppy, puomi, hyppy, hyppy, putki - hyppy - putki, hyppy, A, muuri, putki - putki, hyppy, hyppy, hyppy.

Toinen hyppy oli vinossa ensimmäiseen nähden ja moni hyppäsi sen väärältä puolelta. Otettiin varman päälle ja blokattiin sisäpuolelta. Heti alastulon jälkeen Ringo katsoi suoraan puomille ja ryntäsi sinne (olin ihan ihmeissäni, kun pelkäsin, että se saattaisi bongata hypyn puomin vierestä...). Sisäpuolta juosten alakontaktille, sitten hyppy - oikealla kädellä kääntö seuraavalle hypylle, sitten vähän pimeään kulmaan vienti putken suulle, putken kierto sen "takaa" ja vedätys hiukan oikealle ja hypylle, josta takaaleikaten putkeen, putkesta hypyn kohtalle odottamaan ja ohjaus A:lle, alakontakti (taisi loikata loput), muuri ja vasemmalta puolelta ohjaus putkeen, sitten kipikipi seuraavan putken suulle ohjaamaan ja loppusuoralla vaan "eteen - hyppy - eteen - hyppy - eteen - hyppy". Ja sitten oltiinkin jo maalissa :D. JESS!

Ja sama livenä

Palkintopallilla Ringo pyrki molemmilla kerroilla ylimmälle korokkeelle :D. Sanoin sille, että: "Ei tällä kertaa päästä sinne. Ens kerralla sitten" :D. Osakilpailusta ruusuke ja kokonaiskilpailusta S-ryhmän 20€ lahjakortti :).