Tänään on perjantai...mutta kiirettä pitää silti koko viikonlopun. Tänään pitää mennä suoraan töistä rakentamaan messukeskukseen Voittaja2008-näyttelyä ja sitten hakea Henna ja apinat ja treenikamat ja suunnata Jpäähän. Lauantaina sitten (voih, ei päästä KKK:n epiksiin) suunta kohti Oreniuksen agitreenejä Ringon kanssa. Lauantaina illalla takaisin kotiin ja sunnuntaina aamuvuoroon Messariin 07.00 X-)...puuh.

Toko ja agistreenit ovat muuten kyllä olleet aika tauolla. Motivaatio on näillä keleillä ihan nollassa ja kun ei vielä olla missään ryhmässäkään, niin mitään ei tule itekseen tehtyä. Keskiviikkona sen sijaan puhallettiin meidän uusi jumppapallo ja harjoiteltiin tasapainoilua siinä. Dessi tykästyi ihan hirmuisesti ja olikin aika etevä. Ringolla vielä vähän totuttelemista outoon alustaan, mutta hyvä alku jumppailuun meillä kaikilla jo on ensituntuman jälkeen :D. Ohessa vähän tunnelmia.

Remppauutisia:
- tekstejä pitäisi tänään lähettää ensiviikkojen tunnelmista, eli pitää pikaisesti kirjoittaa jotain ylös :). Muuten ollaan lähinnä pitäydytty vain ruoka-aikojen, määrien ja laadun tarkkailussa. Vaikka housut edelleen kiristävät, niin jotenkin tuntuu että olisiko poskista muutama gramma jo pudonnut :D.

2138898.jpg

2138901.jpg

Täällä lisää kuvia ja pari videoa myös