Tänään mamma tuli vasta tosi myöhään töistä kotiin, mutta oltiin me Rämpen kanssa silti jaksettu kiltisti odottaa. Kova kiire tosin oli kyllä ulos ja me päästiinkin heti takapihalle. Täytyy myöntää, vaikka itse olenkin ollut asialla, niin alkaa se kyllä olla aika kauheen näköinen kaikkine pissaläikkineen valkoisessa lumessa. Tulis pian kevät, niin ei niin kovasti näkyisi ne pisuttelut ;).

Pakkanen jatkuu, mutta lunta satoi tänään ja se oli kivaa se. Me mentiin Rämpen ja mamman kanssa koirakentän pellolle juoksentelemaan, mutta minä en oikein malttanut, kun oli niiin monta hyvää jääpaakkua nakerrettavana. Mamma tosin toni mua koko ajan polulla eteenpäin, enkä mä sitten kovasti ehtinyt sitä jäätä maistella.

Kotona mamma yrittää pysyä tiukkana ja istua tönöttää yksin siellä sohvalla niinkuin valtaistuimella ja jakelee meille "alamaisilleen" käskyjä. Kyllä me sitten kilttejä oltiinkin ja ei se niin kovasti haitannut edes, kun me kumminkin saatiin nukkua siinä nahkatuolissa, vaikkei sohvalle päästykään. Sitten me harjoiteltiin vähän koppeja nakin palasilla, leikittiin narulelulla mamman kanssa (joka loppui mun mielestä ihan liian lyhyeen kyllä) ja sitten mamma taas kampasi meidät molemmat.

Rämpeli valitti, että mahakarvoista kammattaessa nipisti liian rajusti ja se jotain yritti louskauttaa hampaillaan, mutta mamma katsoi sitä "merkitsevästi" ja sanoi, että "elämä on". Kun oltiin hienoja ja siistejä, niin Rämpe harjoitteli vähän näyttelyseisomista (stand) ja kerran se onnistuikin tosi hienosti siinä. Ja lopuksi vielä käytiin hampupesulla. Nyt saatiin maistaa Bonjour-juuston makuista harjaa. Harjaaminen on sitten kivaa!

Nyt mamma on patistanut meidät taas omiin sänkyihimme nukkumaan, mutta toi Rämpe ei oikein malta vielä asettua. Meikätyttö on jo ihan rentoutunut ja nukahtaa ihan justiinsa....joten huomiseen. z z z z z.....

ps. kuvia yritän saada ladattua tännekin lisää jossain vaiheessa, nyt kun Henna-täti ei töissä enää pääse sinne meidän kuvapankkiin.