Tänään iltasella vielä innostuin kokeilemaan miltä näyttäisi uusi kukkapenkki, jos sitä rajaisi reunuksilla suunnilleen siten miten se sitten oikeasti tulisi. Lisäksi aidan viereen laitoin keinun paikalle parvekelaattoja kokeeksi (maata pitää tasottaa alta ja ehkä vähän kaivaakin pois) ja ihanhan se alkaa oikealta puutarhalta näyttää. Tai ainakin siltä mitä on suunniteltukin. Laitan tähän pari kuvaa, joita otin.

Laitoin myös kukkapenkkiin1 kuusen juurelta kaivamani mehikasvin ja harjaneilikanpoikasen kasvamaan. Siirrellään niitä sitten myöhemmin oikeisiin paikkoihin. Arvelin, että ne viihtyvät paremmin hyvässä mullassa. Sitten suunnittelin myös siirtäväni kaikki sipulikasvit etupihan kukkapenkkiin (tai siihen jonka siihen haluaisin perustaa): narsissit ja krookukset jne. Myös vähän tulppaaneja voisin laittaa syksyllä. Ja siihen olisi kiva saada myös palloesikkoa ja kuunliljaa.

Hennan kotkan siivelle pitää löytää jostain hyvä paikka. Se voisi mennä vaikka uuteen kukkapenkkiin2, joka on aika varjoisa.

Sireenin alle pitää laittaa lisää multaa ja pari kukkalaatikkoa pitää hankkia Prismasta. Prismassa oli muuten myös muita kivoja hankittavia juttuja, kuten aurinkopaneelilamput, karviainen, mansikkaa (amppeliin) ja jotain muutakin mukavaa puutarhaan (mutta en nyt muista mitä).  Mansikoille pitää hankkia 2-3 osainen amppeliviritys vajan räystäästä laitettavaksi roikkumaan.....ja mitäs vielä oli...

...hetkonen, mitäs Rämpeli tekee nukkumassa sängyssä! Missäs välissä sinä siihen kömmit. Desu nukkuu sentäs omassa sängyssä. Josko sinäkin menisit omaasi.....

Huomenna on rokotuspäivä klo 17.15 ja klo 18 on EKK:n kerhohuoneella kouluttajien teorialuento. Tiistaina taas tokoillaan ja keskiviikkona on sitten Desun virallinen tokokoe Maunulassa. Tostaina on Desun agility ja perjantaina Desu osallistuu taas nastacupiin mankkaalla. Lauantaina.....taitaa olla puutarhapäivä ja sunnuntaina mennään Hennan kanssa Leenalle.

Nyt niitä kuvia...
569894.jpg

569898.jpg