Tänään oltiin lemmikkimessuilla Vantaalla Myyrmäkihallissa. Dessi osallistui kahteen viralliseen agilityrataan sekä kahteen tokonäytökseen. Sitten kilpuri olikin ihan rättipoikkiväsynyt. Agiradalla tuomarina oli Anne Savioja ja molemmat radat olivat kivoja.

Ensimmäiseltä radalta tuli virhe A:n alakontaktilta (kuuluttaja sanoi pienen koiran pudottautuvan alas) sekä kepeiltä (meni ekasta välistä ohi) plus saatiin yliaikaa. Sijoitus 7 (tulosta en edes katsonut).

Toinen rata meni paremmin, mutta kepeille meno oli tosi haastavanoloisessa kulmassa ja tietysti siitä Dessi otti kieltovirheen, joten siltä radalta 5 sekä yliaikaa n.10sek, mutta silti sijoitus iloisesti 3:s. Jeee! Ei tarvinnutkaan messuilta ostaa ruokaa tai nameja, kun saatiin sellaiset palkintokassissa.

Tokoesitykset menivät suht ok. Ensimmäinen meni hienosti seuraamisen osalta varsinki, mutta toisessa tuli vähän liikaa pyörimistä ja irtoamista. Henna tosin oli meistä ylpeä siellä radan reunalla katsellessaan Tämpyn kanssa, joten ei se varmaankaan ihan luokattomasti voinut mennä :). Huomenna vielä uudet 2 yritystä.

Huomenna Ringo osallistuu match showhun. Ilmoittautuminen alkaa klo 10 ja kehät 11.30 alkaen. Jossain välissä pitäisi mennä myös agikentälle auttelemaan. Nyt unia, että huomenna jaksetaan pitkä päivä taas.