Keskiviikkona meitä opasti MM3 Jouni Orenius. Jouni olikin paljon kiltimpi kuin Juha ;D ja vanhakin sai köpöttää pienissä pätkissä rataa eikä tullut sanomista jos ei ihan ehtinytkään edelle ;). Rata oli jälleen pitkä ja haastava:

Hyppy, hyppy, hyppy, puomi, hyppy, keinu, takaa hyppy, muuri, pituus, hyppy, hyppy, hyppy, putki, hyppy, pussi, kepit, hyppy, hyppy ja loppusuora hyppy, hyppy ja hyppy. Läääh!

 

Alun 3 ekaa estettä otettiin uskaliaasti kuten villisohjaaja oli ne ottanut, eli sijoittui 2 esteen viereen ja ohjasi vartalolla hienosti ensin hyppy vasemmalle- oikealle - hyppy vasemmalle - valssi oikealle hyppy - oikealle puomi. Oikealle hyppy - suoraan keinu (josta Ringo tuli alas, koska se oli hurjan pelottava liikkuva alusta), eteen - takaa hyppy - eteen muuri - oikealle pituus - eteen hyppy (valssi tai persjättö) - hyppy - takaa hyppy - putkeen - hyppy- eteen pussi - eteen kepeille väärinpäin - vasemmalle hyppy - työntö hyppy - vasemmalle hyppysuoralle hyppy eteen - hyppy eteen - hyppy palkka!!!

Haastavinta oli ehtiä itse juoksemaan edelle tai irtoamaan mutkissa (muuri - pituus - hyppy). Kepeille Ringo meni hienosti sisään, mutta ei kestänyt sivuirtoamistani vielä, vaan vaatii ohjausta loppuun asti.

Treenikaveri sanoi, että Ringo on niin ihana kun se menee niin totisena ja hienosti kepit ja katsoo niin tarkkaan ohjausta. Kyllä se on mammankin mielestä ihan superihqu!!!

Tänään sunnuntaina oltiin myös tokoamassa Kennelliiton parkkiksella Yran ja Marian kanssa.  Dessin seuraaminen oli ihan onnetonta, mutta ruutuun se meni 2 kertaa lyhyehköltä matkalta ihan ok. Hyppynouto onnistu puruluulla lopulta hienosti (alkuun ei tajunnut että sitä voisi noutaa, heh) ja liikkeestä seis, maahan ja istu onnistuivat hyvin. Luoksetulossa tein tuplakäskyllä ja toimi puolikkaalla matkalla hyvin.

Ringo treenasi Yran kanssa paikallaoloa ja vaikka pää pyöri välillä kuin väkkärä, niin ukkeli pysyi hienosti paikallaan ja nousi perusasentoon. Nousu olisi voinut olla ripeämpikin, mutta vältti ihan hyvin. Seuraamista ei edelleenkään ole, huokaus. Ruutuunmeno ei kiinnostanut juurikaan, kun ihana Yra-neiti oli näköpiirissä (Yralla ehkä alkamassa juoksu). Hyppy tehtiin kerran ja meni suht ok. Luoksetulo oli ok. Muuta RIngo ei muistaakseni tainnut tehdäkään.

Treenien jälkeen mentiin sitten metsään, jossa meinasi olla vähän ruuhkaa. Muutkin olivat lähteneet koirineen ulkoilemaan :D. Yra sai karistettua ihailijansa aina menemällä umpihankeen loikkimaan, kun kaikki kääpiöt pysyttelivät mieluummin polulla.

Ringon ja Dessin takit haukkaavat kainaloista mahan alle lunta vähän liikaa, joten täytynee ensi talveksi hankkia sellaiset etujalkalahkeelliset takit. Hurtalta muistaakseni löytyi.

Illalla vaan lötköteltiin :D

Mahtavat onnittelut vielä täältäkin kautta Maisalle ja Chilille tokouran korkkaamisesta hienolla 1-tuloksella, KP:lla ja hopeasijalla :)!!! Voi kun mekin päästäisiin tänä vuonna kisaamaan taas.