dodiih, kesti se pohje melkein koko treenien ajan, mutta kun Dessi pääsi kokeilemaan, niin puolivälissä jo vihlasi ja eikun linkuttaen loppumatka. Siihen jäi treenit sillä kertaa. Onneksi Ringo ehti vähän jo harkata.

Se saa piakkoin hyvin ansaitsemansa treeniloman, kunhan vielä parissa kisoissa käydään sitä ennen. Yritetään saada se vika 0, mutta jos ei onnistu niin sitten ei onnistu. Ringo kuitenkin on taukonsa ansainnut.

Dessi alkaa talvella treenata tokoa sisähallissa Juvanmalmilla. Jossain Petikon lähellä. Sitten on Ringon vuoro huilia kehän reunalla :D. Toistaiseksi me ollaan varattu se vuoro yksin, mutta varmaan Yra ja Saimikin voisivat halutessaan tulla mukaan. Saadaan vähän kustannuksia pienemmiksi :). Täytyypä kysellä...

Mitäs sitten, mjmjmmmm. Huomenna yritän puuhastaa sen toisen kukkapenkin osiin ja ottaa liian isot kukat pois, jakaa tai kierrättää ne ja tehdä pienempiä pyöreitä penkkejä laguunin sijaan. Sitten niihin värikoodatusti kukat multaan :).

Sunnuntaina on Sämpylän kisat Purinalla. Voi kun toi pohje kestäisi eikä olisi kovin sateinen keli. Ikävä lämmitellä kylmässä :D.