Oli synkkä ja myrskyinen yö..eikun iltapäivä. Olipas keli tosiaan tänään, huh. Kylmää, märkää ja tuulista...ja kylmäääää ja vielä kerran kylmää. Siksipä jätettiinkin toinen kisa väliin ja lähdettiin jo ekan radan jälkeen autoilemaan Jpäähän. Mutta nyt mennään asioiden edelle.

Pikku borderivauva tuli mukaan Purinalle ja yleinen hälinä ja vesisade veti pikkumiehen ihan totiseksi. Voi toista. Mutta kun pääsi autoon kevythäkkiin köllimään ja seurana oli tutut terrierit, niin mikäs siellä oli ollessa ja odotellessa. Sitten tuli Johanna ja piti sylissä kun Mari ja Dessi lämppäsivät ja valmistautuivat omaan ratasuoritukseensa.

Kakkosluokan rata oli aikas haastava, mutta ihan doable. Marin kunto tosin loppui jo rataantutustumiseen, joten toisena lähteminen ei ainakaan auttanut asiaa ;) (seli seli). Noh ihanneaika oli 51 sek, mutta ylitettiin se n. 3 sekunnilla. Ratavirheitä tuli 2 eli 10p. Molemmat olivat ihan oma vika. Rata meni suunnilleen näin:
Hyppy - muuri - kierrä takaa hyppy - rrrrengas - putkeen - hyppy - täällä keinu - putkeen - putkeen...uuups (sori, kyllä mun piti vetää taaemmas, mutta ahneena ajattelin että kyllä se tästä taipuu...ööö - not) siis putkeen - A kiipee - alassssss - hyppy - hyppy - hyppy - A kiipee - hyppy - tässä kepit - hyppy (uups sekaan meni...mihin sitten pitikään mennä) - pituuus - hyppy - hyppy.

Molemmat ratavirheet olisi ollut vältettävissä, mutta seuraavalla kerralla sitten :). Palkinnoille ei tällä kertaa päästy. Austerimestaruuden otti ansaitusti tänäkin vuonna Maisa ja Manta nollaradalla ja pienellä yliajalla :).

Onnittelut vielä kerran!

Nyt ollaan kotona taas ja koissut nukkuvat ihan lötköpötkösinä...Huomenna saa onneksi maata koko päivän ihan rauhassa, eikä kukaan revi korvista tai hypi nenälle ;)...hehee