Raskaan viikonlopun saldona oli upeat kisasuoritukset ja hyvä mieli. Tässä tulokset:

Paikka ja aika         luokka         virheet/aika     tulos     sijoitus
31.03.2007 Lieto     mini2        5 / 50,20    7,20     7.
31.03.2007 Lieto     mini2        0 / 49,52     0,52     5.

Virallinen nolla tuli tuosta toisesta radasta, vaikkakin pienellä sallitulla enimmäisajan ylityksellä ;). Kaikki nollat lasketaan :D. Tällä kertaa ei silti nousunolla, kun oli niin monta nopeampaa nollaa luokassa, mutta hienosti silti!

Lauantaina käytiin tokokisassa Lauttasaaressa ja loistava ykköstulos meni hiuksenhienosti ohi, kun kaukokäskyt meni nollille. Luoksetulosta saatiin 6 ja noudosta 8½ ja lopuista sitten jokaisesta täydet 10 pistettä. Hiukan meinasi harmittaa, kun Dessi osaa nuo kaukokäskyt ihan loistavasti, mutta mikä lie tuli juuri kun oltiin kehässä. Ehkä käskytin liian kovasti kaikuvassa parkkihallissa.

Noo, mutta muuten oli aivan loistava ja tuomari oli ihan ihastuksissaan :D. Silloin kun on terrierilläkin hyvä päivä ja vire, niin harrastaminen on kertakaikkiaan mahtavaa…..kunnes taas palataan maan pinnalle, heh.

Paikka ja aika         luokka         tulos     sijoitus
 1.4.2007 Helsinki    AVO        155p     4.

Maanantaina käytiin vielä agilitytreeneissä ja siellä jatkui Dessi aivan mahtava vire. Joskus se näyttää paistavan aurinko risukasaankin :D. Pitäisiköhän lotota.

Keskiviikkona alkaa EKK:n tokotreenien ulkokausi ja ensi viikolla myös agility siirtyy ulkoradalle.

Ringon agilitykurssi1 alkaa perjantaina ja kurssi2 alkaa huhtikuun aikana varmaan.  Myös Ringon näyttelyesittämiskurssi alkaa tässä lähiaikoina. Eli kiirettä pitää.

Kisoista sen verran, että lauantaina 7.4. kisataan agilityssa Purinalla (ADT) 2 rataa. Sunnuntaina huilitaan.

Puutarhakuvia on tulossa, kunhan muistan hankkia kameraan uudet patterit.