Tänään oli ekat hallitreenit ja harjoiteltiin pientä radan pätkää, että Satu näkisi minkä tasoisia koiria ja ohjaajia ryhmässä on.

D oli kovasti innokas, mutta sen hyppytekniikssa on hiomista. Satu kehotti juttelemaan Jonten kanssa, joka oli Aridelta korjannut tuota samaa vikaa (hyppää selkä notkolla ja ponnistaa etutassuilla kaukaa). Tiiviit hyppyharkat parantanevat tätä ja samalla vauhtikin varmaan paranee.

Kepit onnistuivat väärältä puolelta, kun auttoi kovasti mukana. A:n alakontakti onnistui suht ok. Osa radasta meni jouhavasti jopa, jossain kohdassa olisi voinut vedättää kovemmin. Jossain taas vedätin liikaa ja olisi pitänyt hakea mukaan voimakkaan oman irtoamisen sijaan. Hmmm, radan ja koiran lukemisessa kärsimme lukihäriöstä ;).

Huomenna on ööö, kotitreenipäivä.

Välillä tuntuu, että Rinkulalla on tapahtunut syntyessä lobotomia, kun se ei innostu mistään koulutusasiasta. Ei edes yritä mitään. Toljottaa vaan. Kouluta siinä sitten, huoh! Täytyy toivoa, että siitä kasvaisi edes kaunis, niin pärjättäisiin edes jossain lajissa ;), jos ei äly ja kauneus yhdisty samassa paketissa.

ps. kiitos vaan kaikille syntymäpäiväonnitteluista ja hienoista lahjuksista :)! Töihin vein suklaata ja mustikkapiirakkaa ja ilolla ottivat vastaan ja kaikki meni :).