Eilen torstaina oltiin Tamskin kisoissa Tampereella. Ringo oli ilmoitettu agiradalle ja Dessi hyppärille. Molemmat radat olivat aika haastavia. Ringolle erityisesti kontaktien puolesta ja Dessille estekorkeuksien puolesta. No sää teki vielä yhden lisäsäväyksen kisoihin. Tuuli nimittäin mukavasti ja lopulta sitten alkoi sataa.

Ringon agirata sujui abt: hyppy, hyppy, kepit (suora linja), valssi putki, hyppy, putki, rengas, hyppy, A, hyppy, hyppy, hyppy, puomi, putki, keinu, muuri, hyppy, pituus, hyppy. Puomin alakontakti koitui meidän kohtaloksi, vaikka muutkin kyllä olivat aika hintsuja.

Olen tosi tyytyväinen omaan ohjaukseen ja käännösten ennakointiin. Pekka otti videolle meidänkin radat, niin saatiin katsoa niitä sitten tänään täällä Kyröskoskella.

Dessin hyppyradan aikana sitten alkoi sataa ja kyllä sitä vettä sitten tulikin. Huh. Onneksi se hellitti juuri ennen meidän vuoroa (D lähti luokan ja koko kisan viimeisenä). Kauheat lätäköt tosin oli radalla ja niihin pulahdettiin Dessin kanssa. Dessi urakoi hienosti valtaisan leveän okserin ja pituudenkin, mutta huolimattoman ohjauksen takia pujahti yhden hypyn ohi putkeen ja loppu tehtiinkin sitten ihan vaan omaksi riemuksi vähän rataa mukaellen.

Kuin uitettuina lähdettiin sitten kohti Kyröskoskea ja uni maittoi kaikille. Dessikin meni jopa makaamaan takapenkillä - mikä on luokiteltavissa maailman kahdeksantena ihmeenä.

Tänään tänne tulivat myös Tellu ja Moona ja ollaan leikitty ja juostu kovasti. Dessi tosin sai jonkun pureman takatassuunsa ja konkkasi kolmijalkaisena jonkin aikaakin. Mamma pisti tassun kylmään veteen ja vielä antoi kylmähoitoa kylmäkallella ja sitten iltalenkki sujuikin jo ihan hyvin.

Aamulla on lähtö klo 7.15 Kangasalle, jossa kisataan tämän vuoden TOKO-SM:t. Ringo kuuluu AST:n joukkueeseen varakoirana. Dracu toivottavasti pääsee kehään, ettei meidän tarvitse häpäistä koko joukkuetta. Onneksi vain 4 tulosta lasketaan anyways. No juu, mutta nyt sitten nukkumaan. D ja R makaavat jo mummun ja vaarin jalkopäässä, joten täytyy kaapata ne tuosta kainaloon kun lähden yläkertaan.

Huomenna sitten illalla päivitys kisapäivästä.