Hui hui hui.......nyt kotiin pakkaamaan koirat autoon ja Purinalle. Peukut pystyyn. Keli on sellainen, että porukkaa on varmasti paljon!

No porukkaa oli tosiaan paljon ja Ringo lähti numerolla 20. Hyvästä lämmittelystä, keskittymisestä ja valmistautumisesta huolimatta ohjaus oli ihan löperöä jolla seurauksella Ringo loikkasi puomin nousukontaktin yli (5) ja seuraavasta putkesta tullessaan bongasi väärän esteen ja siitä johtuen HYL.

Koska möllikisoissa ei hyllyjä tunneta, niin tuloksena 20RV ja ihanneaika alittui -10,55. Ilman ratavirheitä tuolla ajalla olisi sijoittunut 5:ksi, ja oltaisiin pidetty toinen sija kokonaistuloksissa. Mutta jos ja jos, niin lehmätkin lentäisivät ;).

Nyt pitää siis Ringon kanssa muistaa, että
  • Harjoittele startissa pysymistä
  • Älä jätä koiraa taakse, vaan katso koiraa kaiken aikaa
  • Hae putkista, älä anna itse valita seuraavaa estettä.
Dessi juoksi hienosti, mutta loikkasi armottomat loikat alakontaktien yli sekä puomilla, että A:lla. Ei puhettakaan mistään kontakteista. HAH. Tähän pitää löytää lääkkeet (uusi käsky + target).  Dessin kanssa hiotaan:
  • alakontakteja itsenäisiksi
  • keppeille menoa, ja siellä pysymistä loppuun asti
  • pienempiä kaaria käännöksiin
  • irtoamista suorilla sekä sivusuunnassa.
Siinähän sitä syksylle tekemistä ;)

Pikainen kurkkaus yhteistuloksiin kertoo, että ollaan toistaiseksi pudottu vain pykälä (eikä sitäkään, jos maanantaina olisin takaaleikannut ;)....), eli ollaan ennen viimeistä osakilpailua kiinni pronssissa.....

Viimeinen tuomari on Laamasen Mia. Pitääkin vakoilla Mian vanhoja ratoja, että mitä se suosii....

PS. Ainiin...Ringo käski lisätä vielä, että se löysi aivan ihanan tumman tytön sieltä kisoista ja rakastui ihan luita ja ytimiä myöten Miniin. Onneksi sille vielä uni ja ruoka kuitenkin maittavat. Kevättä rinnassa....