Tänään kävi mamma K-Raudassa kukkaostoksilla: 10kpl/3.95€. Mamma osti 5 pottia samettikukkaa ja yhden neilikoita. Toivottavasti yö ei ole kylmä, että kestävät. Edullisesti sai paljon kesäkukkia kukkapenkkiin. TOsin vielä eivät ole istutettuja (oranssin keltaisia). Jeee.

Muutenkin kukkapenkeissä on kovasti havaittavissa kasvua. Tulppaanit alkavat kukkia näinä päivinä ja ilahduttavasti on eri värejäkin tulossa. Helmililjat kukkivat ja esikotkin ovat alkaneet kukintansa. Kaikki kasvaa kovasti (paitsi nurmikko ;)) ja kun Kalliotieltä vielä saadaan haettua kompostivoimaa, niin avot kasvaa kaikki vielä muhkeammin.

Hankinnassa on Hong kongista "ruusukaari" sekä k-kaupasta jalohortensioita 8.50€/kpl :). Sitten vielä muutama köynnös (ehkä peräti Kärhö, tai joku kiva kukkiva kesäköynnös) niin piha onkin aikalailla valmis nautittavaksi.

Ainiin, no vielä pitää pestä ja öljytä terassi ja pöytä sekä "asentaa" laatat polkuprojektiin. Niin ja vielä se "kivipuro" sireenin alle. Keinukin pitäisi kasata.....Semmosia suunnitelmia.

  • Huomenna olisi tokotreenit ja
  • torstaina näyttelytreeniä (jos jaksetaan) ja
  • perjantaina sitten viimeinen osakilpailu Nasta cupista. Ringolla on nyt 3 pistettä, joilla on sijoittuneena sijalle 8. Yritetään saada vielä lisää pisteitä, mutta paljon on kovia kilpailijoita vastassa.
  • Lauantaina, varmaan ollaan vaan...ja mennään Hennalaan ja sieltä sitten
  • Sunnuntaina Hennan kanssa Leenalle kylään. Kyllä koirut taas tykkäävät, kun saa riekkua ja juosta kovaa ympäri puutarhaa.
Sitten onkin taas uusi työviikko edessä ja maanantaina jälleen aloitetaan viikko agitreeneillä.

Tulevia kisoja olisivat AST:n tokot -> 16.5. ja 25.5...tai sinnepäin. Epiksiä ovat molemmat. Agikisoja ei ole suunnitelmissa.

ps. Niitä puutarhakuvia laittelen huomenna sitten
1533513.jpg

1533514.jpg

1533515.jpg

1533516.jpg

1533517.jpg

ja sitten yksi kiipeilevä "tuoksuvatukka..." :D

1533531.jpg

1533522.jpg