Tänään oli ihana kesäpäivä. Puuhailtiin ihan vaan kotosalla. Mari nyppi rikkaruohoja ruusupenkin edustalta pihatieltä ja pesi pyykkiä ja koirat makoilivat takapihalla varjossa.

Dessin outo käytöskin selvisi, että miksi se hiippailee karkuun pihalta. Se pelkää oven kolahtelua. Liekö jossain välissä saanut nenilleen, kun on tullut tuulenpuuska tms. Heti kun laittaa oven kiinni, niin rauhoittuu. Tänäänkin, kun ulko-ovi ei ollut ihan kiinni ja kolahteli ilmavirrassa, Dessi sätkyili makuuhuoneessa ja pyöri ympyrää samalla tavalla kuin imurin nähdessään. Pitää yrittää keksiä tähän fobioiden laajenemisen pysäyttämiseen joku konsti.

Iltapäivällä käytiin Ikeassa ihastelemassa sohvia Mauri-mäyräkoiran emännän Lauran kanssa ja kotona namisteltiin mansikoita ja herneitä. Ringokin alkoi syödä paloista yksittäisiä herneitä, kun katsoi Dessistä mallia. Dessi tykkää herneistä tosi paljon :D. Niinpä niitä syötiin koko porukan voimin :). Mansikat ei maistuneet kuin Marille.

Ruutua harjoitellaan nyt ruokakupin voimin: koirat saavat ruuan ruudussa, eli laitan ruokakupin ruutuun ja lähetän sinne ruutukäskyillä. Motivaatiota ainakin löytyy :). Jääkö tästä mitään korvien väliin onkin sitten eri asia.

Naapurin täti (aidan takaa) ihasteli meidän punaisia lupiineja ja kysyi mistä olen ne saanut. Kerroin että siskolta. Hän ei ollut koskaan nähnyt tuon värisiä lupiineja. Sanoin, että en minäkään ja että tykkään niistä kovasti. Saattaa haluta meiltä siemeniä ;). Kuten austerisivulta näkee, niin ollaan kuvattu tuota puskaa edestä ja takaa, heh.

(Rämpyli tuli taas katsomaan mitä mamma tekee...ja yrittää kiivetä syliin).

Espoossa alkoi sataa, mutta ei vielä ukkosta. Nyt nukkumaan...(Desun esimerkkiä seuraten...)