AGILITY
Maanantaina oli ensimmäinen Hau-Openin osakilpailu ja Ringo suoriutui tosi hienosti: 0-ratavirhettä ja aika ihanneajan puitteissa. Tuloksena upea 3-sija. Happi meinasi kyllä allekirjoittaneelta loppua ja Ringon hypyt olivat vedätyksen johdosta vähän liian suuria. Eli se lähti hyppyyn liian kaukaa, hyppäsi korkean hypyn ja tuli esteen taakse liian lähelle alas. Täytyy yrittää parantaa tekniikkaa (jos löytetään jostain treeniaikaa... AST nimittäin eväsi meidän kenttävuora-anomuksen. Sen siitä saa kun on Agryn jäsen :( ...). 

Dessi sössi kepeillä, kun jätti osan väleistä pujottelematta. Ei siinä auttanut kuin mennä takaisin alkuun ja yrittää uudestaan. Tuloksena 6. sija tuloksella 17, ja risat. Onneksi sää oli niin sateinen ja osallistujia riittävän vähän :D, niin päästiin tälläkin tuloksella pisteille.

Dessillä oli muuten tosi kivaa radalla ja se pinkoi menemään tosi lujaa (omaksi itsekseen). Ohjaajalta vaan loppui (taas kerran) kunto tyystin kesken. Loppusuoralla ei enää tahtonut käskytystä onnistua sanomaan, kun puuskututti niin kovasti. On se vissiin pakko alkaa tekemään jotain tuon kuntonsa eteen. Niitä pitkiä kävelylenkkejä nyt ensialkuun kait.....

TOKO
Noh. Tänään oltiin sitten taas Purinalla katsomassa tokokisoja. Jeeee. Kyllä teki mieli mennä kehään ihan simona, mutta kun ei ole niitä liikkeitä niin minkäs teet. Tosin voittajaluokan kisaa katsoessa alkoi se omakin motivaatio herätä henkiin. Sen verran lohdullista katsottavaa oli, kun bc ei noussut kaukoissa perusasennosta mihinkään tai terrieri ei mennyt rutuun tai perusasennot olivat monella vinoja ja seuraaminenkin ehkä hidasta tai etäällä ohjaajasta tai kun koira kesken seuraamisen menee juomaan lätäköstä vettä ohjaajan edetessä seuraamiskaaviossa. Heh...kaikki eivät siis olekaan superhyperhyviä vielä voittajaluokassakaan. EVL:ssäkin oli sellaisia perusasentoja, että huh huh ;).

Torstaina meinataan mennä katsomaan lisää tokoa Purinalle, jeeee.

Huomenna sitten jatkuu Hau-open osakilpailulla no. 2. Pakko yrittää hillitä hermonsa, eikä odottaa liikoja pikku-ukkelilta. Vaikka niinhän se tuppaa olemaan, että ruokahalu kasvaa syödessä. Huomenna aloittavat möllit klo 18 ja kilpailevat aloittavat möllien jälkeen. Toivottavasti minit kisaavat ensiksi, niin pääsee "ajoissa" kotiin.

Tämänpäiväiset tokokisat venyivät 22.40 asti...suunnilleen. Pitäksi tulee tuomarinkin päivät. Hulluja nämä koiraihmiset ;).

PUUTARHA
Tänään laitoin aurinkovarjon mansikoitten ylle...etteivät ne totaalisesti huku tähän jatkuvaan sateeseen ja märkyyteen.

Etanamyrkky unohtuu päivisin aina mielestä ja muistuu mieleen vasta kun kaupat on jo kiinni. Huomenna pitää yrittää muistaa, ennenkuin kaikki kukat on menneet parempiin suihin.

Kuva: Marketanpuistosta
1674871.jpg

"Moi, mä oon Ringo. Kuka sä oot?"
1674872.jpg

"Mitäs tuolla tapahtuu..."
1674873.jpg