Jaa'a, saatiin pariksi kokenut cairni, joka vei punaisen nauhan. Ringo ei oikein halunnut seistä nätisti ja vähän liikaa katseli ympäriämpäri. Ehkä parempi käytös silti, kuin Keravan mätsärissä keväällä. Joku päivä vielä onnistutaan saamaan punainen, mutta vaatinee harjoittelua sekin.

Messuilta saatiin työpalkaksi ruokapussi ja pari ruokatölkkiä ja paketti keksejä, eli ei ihan tyhjin käsin tarvinnut kotiin tulla. Kisojen jälkeen kannettiin vielä esteet autoon ja autosta konttiin Ruoholahden kentällä.

Dessin tokonäytökset menivät nyt jotenkin, mutta seuraaminen oli aika kehnoa. Viimeisen näytöksen liikkeestä maahan ja seisomaan jäämiset olivat hyviä ja D pysyi hienosti taaksekävelyn aikana paikallaan. Kaukotkin menivät nyt oikein (mitä nyt tuli hiukan eteen seisomisessa). Kyllä moni sanoi, että Desu oli tottelevaisin ja paras kaikista esiintyjistä :D.

Kyllä tämpykin ensi vuonna sitten... Camilla ehdotteli leikillään jo seuraavia näytöksiä kuten Messari jne. Saas ny kattoa. Kunhan löytyy oikeat namit, niin ehkä sitten.