Tänään on täällä moppi heilunut ahkerasti, kun mamma on luutunnut lattioita pissamaakarin jäljiltä. Kaveri vaan lorottelee surutta millon mihinkin ja täytyy kyllä sanoa, että aromi täällä kotona ei ole ihan niitä parhaita. Kerran mamma meinasi saada Rämpyn itse teossa kiinni ja päästä kurmottamaan, mutta ei ihan.

Tänään ollaan myös oltu tassupyykillä joka kerran, kun ollaan ulkoa sisään oltu tulossa. Mamma laittaa meidät aina ovistoppariin kiinni ja hakee sisältä pesuvadillisen lämmintä vettä. Sitten me huuhdotaan tassut puhtaiksi ja kuivataan ja päästään sisälle. Ekalla kerralla se ei ollut oikein kivaa, mutta toisella meni jo paremmin. Rämpy on tässä ihan mallioppilas ja se seisoo vadissa tosi hienosti.

Nyt minä yritän nukkua, mutta Rämpy vaan kiipeilee sohvan selkänojalla ja hyökkäilee kaikkien kimppuun. Se on kyllä ihan duracell.

Aamulla mamma ei viekkään meitä Hyvinkäälle treeneihin, vaan me saadaan riekkua kotona sillä aikaa, kun mamma käy Linnanmäellä Metsäliiton Jaanan kanssa. Sillä oli ylimääräinen parin tunnin vapaalippu. No, mutta nyt kyllä jo unta kupoliin, sano.

Päivitetty kuva maanantain tekstiin AST:n agiskisoista