no juu. Palautin sen ekan vaa'an ja tilasin puolet halvemman. No se tuli tänään ja se on ihan kökkö. Pistän takasin ja hankin sen ensimmäisen uudestaan. Se oli sentään selkeä ja helppokäyttöinen.

Jalka alkaa olla vähän parempi. Maanantaina kävin vesijuoksemassa, mutta se ei vielä kestänyt sitä ihan täysin, paitsi jos piti nilkkaa koukussa. Nyt on sitten käsi lastassa. Ihan tyhjästä alkoi jännetupentulehdus vasemmassa ranteessa eilen ja ehkä jo vähän toissapäivänä, mikä on ihan omituista. Mähän oon levännyt juuri kotona 2 viikkoa. Vai olisikohan sitten rasittunut tässä naputtelussa. Hmmm. Löysin vanhan oikean käden lastan, jonka laitoin vasempaan käteen. Peukku ei oikein sovi, mutta ainakin tukee ja pitää suorana (estää kääntyilemästä).

Huomenna ollaan menossa keilaamaan. Onneksi ei ole keilakäsi, mutta mietin vaan sitä että miten mä saan keilakengät mahtumaan jalkaan, kun muutenkaan ei kengät mahdu ton idealsiteen kanssa.

Piti viedä koirahoitajalle avain tänään, mutta ehkä sitten huomenna aamulla tipautan postilaatikkoon.

Tällä viikolla rempassa pitäisi käsitellä vihanneksia. Jaa a. Paino eikun nousee. Eilen olin ensimmäisessä painonvartijoiden punnituksessa. Siitä lähetään.

EKK:n hallituksen palaveri oli myös eilen. Minusta tehtiin tarvikevastaava. Eli seuraverkkarit ja lippiset ja muut myytävät tuotteet kuuluvat mulle.

Terrieritokoa on kyselty, kun sitä ei ollut vielä kisalistassa. Se pitää nyt mieluiten tällä viikolla jo tilata (Maisaaa, mitä muuta siihen tarvitaan kuin se lomake?)

Ainiin, Ringolle on tilattu parturi 15.2. Ittellekkin tarttis varmaan... :D