Tänään saatiin aamulla jo nimipäiväonnitteluja. Kiitos kovasti :D.

Nimpparipäivää vietettiinkin sitten ukkosen paukkuessa Purina Areenalla Hau Open -kisoissa. Desu osallistui sekä mölli- että kisarataan. Mölliradalla tuli A:lla kontaktivirhe, ja otettiin kontakti uudestaan - josta tulokseksi HYL.

Kisarata oli aika kimurantti, mutta selvittiin siitä kunnialla. Yliaikaa tuhrautui kontakteissa sekä kisassa ekaa kertaa tehdyillä kepeillä vasemmalta puolelta. Jänskätin vientiä niin kovin, että alku tuli sössittyä ja D pisti kuonon mitan kakkoskepin ohi, joten sieltä vitonen. Muuten meni ihan hienosti (omasta mielestä ainakin ;)). Moni otti namihyllyn, mutta monella tuli ihan tahattomiakin hylkäyksiä, joten hyvä me :). Sijoitus ei toisin päätä huimaa: 17:s.

Desulla oli kumminkin ihan kivaa. Lopuksi kotiinlähdettäessä käytiin vielä Rämpykän kanssa kokeilemassa esteitä pihalla. Putki: hienosti kumpaankin suuntaan, keinu: hienosti, puomi: vauhdilla, kepit: ok, A: ensin ok, mutta sitten hyppäsi ohi ja nostin takajalat takaisin kontaktille. Sen jälkeen R päättikin, että tämä on kamala, kun sinne on pakko mennä vaan tietyllä tavalla, "En tee, en mee". Sitten piti vähän pyllystä työntää ylös, että päästiin vielä kerran ylös ja alas.

D teki myös vielä ulkotreeniä kepeille lähetyksessä ja putkeen lähetyksessä, sekä näiden vauhdikasta yhdistelmää. Paremmin meni kuin viime vuonna olisi mennyt :).

Illalla Desu sai vielä hierontaa pikkuisen ja nyt koirat makaa ihan lötköpötöisinä sängyllä. Niin minäkin...Z Z Z Z Z., mutta ei se mitään, koska HUOMENNA ALKAA LOMA!!! :D, jeee!

Mennään jo perjantaina Piikkiöön, että ollaan siellä aamulla ajoissa aikaisin paikalla. Koirat on levänneitä ja itsekin ehkä ;).

Huomenna tiistaina on joukkuetreenit. Keskiviikkona Hau Open, torstaina joukkuetreeni ja sitten onkin lähtö kisoihin.