pitää kovasti töissä, eikä tännekään ehdi sitten millään päivittämään kuulumisia. Nyt siis ihan lyhyesti:

  • tokoa ollaan harjoiteltu kotona ihan pikkuisen vaan pari kertaa viikossa ruokakupin kanssa. Eli kun tekee jotain oikein (esim. pitää kapulaa suussa), niin saa nappuloita :). Hyvin toimii :D.
  • sunnuntaisin käydään Katjalla treeneissä, mutta en ole itse oikein havainnut meillä edistymistä. Ehkä on suvantovaihe. Dessin ääntely tosin vaan senkun voimistuu. Alkaa olla jo ulinan tasolla.
  • kepeille kävi ohrasesti, kun huligaani ohikulkija oli nakellut ne pitkin mäkiä tuosta kotioven pielestä ja yhden oli hakannut poikki kuusen runkoa vasten. Yhtä ei enää mistään löytynyt. Ja pelottavaa asiassa on, että olimme olleet kotona, jos tämä tapahtui öiseen aikaan. Karmii, mitä näin maantasolla voikaan tapahtua. Onneksi muuta ei oltu sabotoitu.
  • agilityssä on edelleen taukoa. Maanantaisin ollaan treeneissä Purinalla, mutta sielläkään ei juuri edistystä olla isosti havaittu. Mukavaa on silti useimmiten ollut. Ringo tosin on alkanut protestoida tosi äänekkäästi. Pitänee etsiä se haukkupanta jostain muuton jäljiltä esiin.
  • auto hajosi torstaina: laturi meni rikki ja auto hinattiin Esson pihaan huollettavaksi. Auton sai hakea maanantaina Lasku oli 300€. Keskiviikkona huoltoja jatkettiin AD-autovaraosassa, josta laskua 200€: käsijarrun vaijeri, pakkasnesteet ja uusi akku. Nyt pitäisi mennä katsastuksestakin läpi. Käsijarru on niin tiukka, ettei sitä saa vedettyä kuin 1-2 cm ylöspäin. Huh.
  • messukeskuksen komennus lähenee, mutta työt haittaavat harrastusta, enkä pystykään pitämään lomaa 7.-8.12. Täytyy yritttää töihin messariin sitten viikonloppuna. Toivottavasti sentään ehdin austereita ihailemaan kehän laidalle.
  • töissä sain uuden koneen, joka painaa murto-osan vanhsta rohjosta. Tämä on Dell Latitude D420. Näpsä pieni vehje. Ja kevyt kuin mikä. :D.
  • Jaana ja Jenni kävivät kylässä viikonloppuna, mikä oli mukavaa.

Nyt on kello jo miljoona ja Rämpeli huitoo tassulla ja tunkee syliin, eli kai tästä täytyy mennä jo yöpuulle. Aamulla on aikainen herätys, että ehtii ajoissa Kiloon koulutustilaisuuteen varmistamaan järjestelmän toimivuuden.

Terveisiä karvakuonoilta ja hännänhuiskuttajilta!

http://www.positiivarit.fi/joulu/

281695.jpg