Tänään satoi vettä...ääh, joten ei tehty oikein mitään. Mamma kävi äänestämässä ja me oltiin Dessin kanssa autossa odottamassa. Dessi istui taas kuskin paikalla ja minä takapenkillä. Illalla sitten meitä harjattiin ja mamma nyhti Dessin selästä karvoja. Vähänkö nauroin vahingoniloisesti vieressä...:P.

Dessi tosin virnisti väsyneesti sängystään, kun mamma pisti minut omaan sänkyyn nukkumaan.....TAAS. Mitä tää nyt oikein on...tämmönen viattoman luontokappaleen rääkkääminen. Mä kyllä kohta marssin kunnanvaltuustoon tekemään valituksen käytösongelmaisesta omistajasta. MÄ oon AINA nukkunut sängyssä...ISOssa sängyssä, enkä tämmösessä ohuessa, onnettomassa kaupan lemmikkipedissä. Pyh.

Ryhdyin istumalakkoon ja nakotan täällä pimeässä makkarissa tässä typerässä puudelipedissä ja odotan........että mamma vihdoin nukahtaa ja pääsen hyppäämään OMALLE paikalleni jälleen.

Huomenna olis hallituksen kokous, mutta mamma ei pääse sinne, kun se menee sinne espanjantunnille. Se ilmoittautui muuten Lemmikkimessuillekin toimistohommiin molemmiksi päiviksi. Meinasi se minutkin ilmoittaa jo virallisiinkin sinne, mutta ei sitten vielä uskaltanut. Katotaan kuulemma keväällä sitten niitä virallisia vasta.

Perjantaina yritellään taas agin vapaatreeneihin Purinalle. Niitä kontakteja ja keinua tarttis taas reenata.
Soon moro!