Oltiin lauantaina Anja Lehtiön kurssilla ja täyty sanoa että olipa hyvä :). Tosi kiva tapa kouluttaa: ensin perustelut, sitten demo ilman koiraa - sitten koiran kanssa. Sitten oppilaat perässä: ensin ilman koiraa, sitten yksittäin koiran kanssa ensin 2:lla esteellä, sitten putkesta lisää vauhtia ja sitten minirata. 

Ensin käytiin läpi valssit, sitten takaaleikkaukset ja sitten niistot.

Kukin liike käytiin ym. metodilla läpi ja lopuksi ne yhdistettiin isolla puolella olleeseen ratasuoritukseen.  

Ringo reagoi hienosti ohjaukseen, silloinkin kun ohjasin itse pieleen. Eli teki juuri kuten ohjasin :P.

Valssissa:  pääasia on pitää ohjaus päällä esteelle, vaikka jalat jo kääntyisivätkin. 

Leikkauksissa: odota että koira lukitsee ensin esteen ja sitten lähde leikkaamaan. Voimakas leikkaus aivan lähellä estettä, loivempi kauempana tehtynä. 

Niistossa: tarkoitus saada tiukka ohjaus esteen hyppyyn -> vähän kuin veisi nenästä pitäen.

 

Rata onnistui ihmeen hyvin. Liikekohtaisissa treeneissä oli ajoitusongelmia tai ohjaava käsi vaihtui tai putosi kesken liikkeen. Radalla rytmi löytyi helpommin ja lopputulos oli hieno :D. Kouluttaja totesi, että nyt meni niin hyvin, että eiköhän jätetä tähän, kun parin pätkän jälkeen tehtiin koko rata. Kyllä oli suu messingillä. Harmi ettei ollut videokameraa mukana eikä digikameran pattereissa ollut henkeä.

Nyt saatiin kovasti vinkkejä itsenäisiin harjoituksiin, myös kontakteihin vähän, vaikka ohjaustekniikkatreeneistä olikin tämä kurssi.

Sitten käytiin kylässä Pekkalassa ja sitten mentiin antamaan tassuterapiaa potilaalle :). Tänään menen itse vielä käymään verikokeessa kontrollissa, että onko tulehdusarvot jo laantuneet ja hävinneet ja voipi mennä töihin huomenna :).

Tulevia kisoja  ollaan harkittu: 

22.11. I-HAH: 2xagirata Ringo (Purinalla)

6.12. KOIVU: 2xagirata Ringo (Purinalla)