Oivoi, tämän päivän saldo oli 2 x hyl rata.

Ekalla radalla R karkasi A:n alakontaktilta ja teki "kunniakierroksen" ennen seuraavaa hyppyä. Kepeille meni hienosti, mutta mä ohjailin liian hitaasti ja epävarmasti. Puomilta kontaktivirhe ja vikalta hypyltä kanssa kielto, mutta jossain välissä tuli se hylly. En nyt muista miten.

Toka rata oli sisällä Savikon Sepon. Se oli tosi kiva rata. Harmiksi siinä Ringo vasta varastikin lähdössä. Sain ihmeen kaupalla pelastettua sen esteelle oikein päin. Kontakteilta ei tainnut tulla virhettä (kun treenattiin ennen rataa sitä), mutta vähän puolivälin jälkeen R karkasi väärälle esteelle (luuli loppusuoraksi) ja vielä kepeiltä väärä sisäänmeno ja korjaus. Loppusuora oli tosi hieno. Ei tainnut edes kertaakaan katsoa taakseen, että oikeastiko tänne. Mahtava!

Aamulla pitää erätä jo ...noh, ajoissa. että päästään lähtemään puoli 10 Purinalle. Maria ja Yra kisaavat tokaa rataa silloin. Niiden eka alkaa jo 5 vaille 9. Kääk. Tänään ne hienosti ottivat nousunollan sijoittuen toiseksi! Hyvä Maria ja Yra! Huomenna sitten vielä 2 lisää ja kakkosiin :D.