Ei ole tapahtunut oikein mitään. Ollaan lötkötelty vaan kun ellun kanat ja välillä vähän painittu Rämpelin kanssa. Yhtenä päivänä käytiin mamman kanssa Puolarissa juoksemassa, mutta sää oli vähän sateinen, joten ei oltu kauaa.

Toissa iltana kun satoi ihan kaatamalla ulkona, istuttiin mamman kanssa nokakkain olohuoneen lattialla ja harjoiteltiin kapulan pitämistä suussa pureksimatta. Tai no ei mamma, mutta minä...ja Rämpe myös. Se ei vaan osaa vielä itse avata suuta käskystä, vaan se kapula pitää auttaa sille suuhun (näin kauniisti sanottuna). Hyvin se sitten sitä pitää (sen pari sekuntia) ja irrottaa kun mamma sanoo "irti". Että sen puolesta näyttää kehityskelpoiselta yksilöltä. Tai sitten noi urokset on vaan tollasia putkiaivoja, eli tekee sitä mitä käsketään, kunnes käsketään muuta. Mamma nyökyttelee tuossa, että sehän on vaan hyvä ominaisuus näissä tokoasioissa. ;)

Eilen mamma sai siivouspuuskan ja se pisti Rämpen ja minut makuuhuoneeseen portin taakse ja pesi lattiat ja pyykkäsi kovasti. Tänään se haki yläkerran varastosta keittiön paremman pöydän ja vanha pöytä odottaa tuossa vielä varastoon raahaamista. Olohuone näyttää tosin nyt aika kamalalta, kun hienot tuolit lähti sieltä pois ja tilalle tuli allekirjoittaneen pentuaikana jyrsimät vanhat keittiötuolit. Mietitään tähän vielä jotain. Vanhat punaiset laskosverhotkin piti asentaa (vaatii koukut kattoon), mutta ei taida tosta mammasta olla nyt just mihinkään.

Kai sillä oli vielä muitakin suunnitelmia tämän viikonlopun varalle...mutta ei se kovin aktiiviselta näytä. Tossa se sängyllä makaa kuin härski silli ;). Jotain se tuosta alavaraston hyllyn asentamisesta puhui, ja keinun purkamista ja laittamista talvisäilöön. Jos vaikka päiväteen jälkeen sitten...;). Toisaalta kun on noin hyvä ilmakin, niin jos mentäiskin mieluummin ulos...

Jaa  mutta, moneltakos ne Katjan treenit olikaan......"Mamma, Rämpe, herätys!!!" Jaah, ne olikin vasta tunnin kuluttua. Vielä ehtii ottaa pienet tirsat.

Leena-tätikin oli soittanut vastaajaan kukkapenkkiasiasta. Jos minulta kysytään, niin liljoja voitais ainakin tänä syksynä istuttaa ja harjaneilikoita ja siperian unikoita ja matalia esikoita (keltaisia mieluiten, mutta myös voi olla muita värejä) ja sitten sellasta suikeroalpia ja sitten sitä maahumalaa vai mitä meillä silloin siellä parvekkeella viime kesänä purkissa oli. Sitä sinikukkaista.

Sitten niitä sipuleita pitäis istuttaa vielä kun niitä pussissa on: helmililjaa ja jotain toista (en nyt muista mitä). Henna ehkä muistaa, kun ostettiin tosta naapurista silloin.

Nyt mamma sitä teetä keittämään, hus hus! Z z z, krooh....;).