dih, mennessä tietysti eksyin TAAS, vaikka katoin reitin illalla valmiiksi. Kun lopulta löysin perille, jätin koirat autoon ja juoksin radalle muiden rataantutustujien sekaan. Ja olipas rata: paljon välistävetoja ja takaavientejä tai siltä ainakin tuntui :D.

Kauheella sähläämisellä sain koirat ja boxin ja repun ja juomakupin halliin ja Dessin ulos takista ja istumaan lähtöön. Dessi lähti tietysti ekana ;). Ja eihän siitä tullut yhtään mitään. Ohjaus oli ihan karseeta ja Dessi juoksi ohi puolista esteistä tai jäi pyörimään esteen eteen. Kepeillä suoritettiin joka toinen väli eli vähän sieltä täältä ja kontaktit tietysti loiks yli.

Ringo lähti lapasesta jo alussa ja teki suuria kaarroksia. Kepeille lähetys tosin sujui molemmilla yrityksillä ihan superisti. Mä olin kaukana takana ja huusin vaan hypyn takaa että "kepit" ja Sämpylä haki aivan loistavasti ja teki loppuun asti. Muuta kehuttavaa radassa ei sitten tainnut ollakaan ;). Enempi näytti siltä, ettei oltais ennen agilityesteitä nähtykään. Rengas meni välistä 2 kertaa ja piti oikein istuttaa ja rauhoittaa Sämpylä tekemään este oikein ja sitten loppusuoralle ...ja sielläkin meni vielä viimeinen este OHI! Voi KÄÄK!

Yhteenveto: R ei ole mulla yhtään hanskassa, vaan huutelen sen takaa vaan käskyjä ja toivon että vartalo-ohjauksella saan pelasteltua edes jotain, kun mun pitäisi päästä "viemään nenästä" ja sitten ne KONTAKTIT... Ne jos saisi jakeluun, niin ehtisin 1 sekunnin aikana parempaan paikkaan.

Että 4 hyllyrataa saatiin aikaan noin vartissa ja sitten huomasinkin seisovani kahvikuppi kädessä buffassa, että "joko ne nyt meni ohi, kisat?"

Koska kello ei ollut vielä liikaan ajeltiin Juvanmalmille omaan treenivuoroon vähän tekemään hallitumpia kontakteja. Siellä olikin aivan ihanat treeniradat valmiina. Isolla puolella oli n. 17 esteinen 1-luokan rata ja pienellä puolella ihana keppitreenirata.

D teki pariin kertaan ison radan ja leikki pallolla ja Ringo treenasi sekä isolla radalla, että loisti keppitreenissä ihan käsittämättömän hienosti! Kyllä oli mamma NIIN ylpeä pikku-miehestä ettei sitten ikinä tähän mennessä:D. Ensin 2 hyppyä ja U-putkeen, josta kepeille jasiitä vielä 2 viimeiselle hypylle, eli radasta tuli sellainen S-muotoinen. Parin kerran jälkeen pystyin lähettämään Ringon hypyille käskyttämällä "putkeen", josta se tuli suoraan keppien alkuun, haki itsenäisesti kepit ja minä olin siirtynyt pari askelta sivusuuntaan odottamaan keppien loppuun, josta käänsin viimeisille hypyille. Ja taitava pieni Sämpylä teki tuon taikatempun vielä muutaman kerran lisää.

1263067634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Voi että oli makea fiilis lopettaa treenit siihen :D. Sitten käpsittiin lähimetsikössä hienossa auringonpaisteessa. Jeee.

1263065563_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1263065640_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1263065416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotona koirat sai vähän hierontaa ja venyttelyä ja namiruokaa ja sitten väsyttikin oikein mojovasti. Loppuilta vaan pötköteltiin.