Noniin, vuoden viimeiset kisat on sitten käyty ja tämä koirakko siirtyy uuteen vuoteen kakkosluokassa. Ei sille vaan nyt mitään voinut. Mian radat oli näennäisen helppoja, mutta mikä siinä sitten on, että väärälle esteelle suhahtaa ettei huomaakaan. Voi miten olisin niin mielelläni raportoinut Sadulle, että Ringo kisaa nyt kolmosluokassa, mutta vielä pitää malttaa ja harjoitella vaan enemmän.

Olishan se kiva jos saataisiin edes tulos, mutta menee aina hyllyttämiseksi. Tänään oli tarjolla oikein tarjottimella serti molemmilla radoilla. A-radalla oli vissiin vain 1 nolla ja vain 2 sai edes tuloksen. B-radalla ei ollut yhtään nollaa ja kympilläkin pääsi pronssille. Voi hitsin hitsi.......jos vain olisin pitänyt Ringon hyppysissä siinä ekassa putkeenviennissä, niin oltaisiin päästy juhlimaan, mutta peiliin on vaan katsominen.

Sitäpaitsi, video paljastaa karusti miten paljon pulla ja jäätelömassu hidastaa vauhtia. Nyt pitää ottaa se "lusikka" kauniiseen käteen  (tai jättää ottamatta koko lusikkaa ;)) ja alkaa liikkua, mikäli aikoo menestyä jatkossa ajan puolesta. Ringo jumittaa nyt liikaa, kun joutuu odottamaan minua. 

Siinäpä sitä on tavoitetta keväälle :D ja vaikka Stadi Gamesiin: -10kg.  

Aika alkaa nyt...