Kisat oli ja meni. Keli onneksi pysyi kuivana ja hyvänä. Jalkaa yritin lämmittää ja tukea, mutta ei se sitten kuitenkaan kunnolla kestänyt, joten tuloksena ekalta radalta 5 (puomin alakontaktilta kunnon loikka) ja toinen rata hyl.

Siinä en vaan pystynyt tsemppaamaan ja ohjaus jäi vajaaksi, joten RIngo hyppäsi yhden hypyn väärinpäin. A:lta se loikkasi niin ison loikan, että siihen ei enää voinut olla puuttumatta. Kolmannella kerralla se osui kontaktille, jonka jälkeen pois. R hyppeli ihan innoissaan kaikki matkalle osuneet hypyt ihan intona. Hyvähän se tietysti oli, että oli iloista menoa, mutta noi kontaktit on nyt ihan kauhee ongelma.

Eli ei kisoihin toistaiseksi. Eikä muutenkaan, ennen kuin saan ton jalan kuntoon. Siinä kun on se pohje revähtänyt sekä molemmat akillesjänteet kiinnityspinnasta kantapäästä kipeät. Leena sanoi, että sama vamma kuin oli hänellä. Hoitona venyttelyä ja jalkajumppaa sekä verenpurkauman hierontaa pois pohkeesta, ettei se kovetu sinne lihakseen ja repeä liian helposti uudestaan. Kai se on nyt uskottava, että jalkavammaisena ei voi saada kunnon suorituksia aikaan.

Aamulla piti mennä renkaiden vaihtoon, mutta myöhästyin ½tuntia (yllätys) ja sain uuden ajan perjantaiksi. Ajelin sitten kotiin ja vasta pitkän tovin kuluttua huomasin lattialla pienet palat koirankeksipussia. Paha epäilys heräsi... Keittiön pöydän alta löytyikin treenikassista varastettu tyhjäksi syöty Pedigree koirankeksipussi. Ilmankos tuo Desu onkin käynyt pitkin aamua juomassa vettä - taitaa vähän janottaa ;).

Mitenköhän mahtoi kavereiden kisaviikonloppu sujua. Joko Aksu loikkasi kolmosiin ja miten Yran radat oikein meni?

Ainiin ja täällä pari kuvaa Leenalta eiliseltä reissultamme ja meidän RIMAn agiradat.