Tänään oltiin tokotreenissä, ei meidän tosin vaan EKK:n tokokurssin. Osallistujia oli 3. Liikkeet joita katsottiin olivat: kaukot + noudot. Lopuksi ryhmänä paikkamakuu.

Kurssin jälkeen otin Dessin kanssa huvikseen vähän jotain. Ringo odotti vuoroaan jalkapallomaalissa makuulla. Dessi teki noutoja, kaukoja (hyvin) ja öööö yhden lyhyen luoksetulon. Se olikin sähäkkä. Takapalkkaa suosittiin.

Ringo vuorollaan teki vähän AVO-liikkeitä: liikkeestä seisominen ja maahan meno, kaukot, avo-hyppyä ja noutoja. Vieraat kapulat olivat Ringon mielestä ällöjä ;) (niin Dessinkin). Molemmat tekivät innokkaasti eikä D edes haukkunut. Oho.

Viime yönä näin unta, että olin jotenkin onnistunut ottamaan 6 austeripentua (kaikki b&t) ja nehän karkailivat ja aiheuttivat kaikenmoista härdelliä. Ruokaa eikä hihnoja niille ollut, eikä oikein hoitopaikkaakaan. Lopussa Jpään koirapuiston kohdalla oli hevoslaidun (ja suokkeja), jonne mentiin Hennan ja pentujen kanssa ulkoilemaan.

Miten niin pentukuume ;). Oivoi, mitä tekis. Ainakin nukutaan yön yli. Treeneissä oli puhetta pennusta myös ja kolleega sanoi, että "ei ei Mari, ei enää kolmatta terrieriä. Nyt otat joko paimenkoiran tai noutajan. Terrierin jo tiedät miten se toimii, nyt opettelet uutta toisen rotuisen kanssa ;)". Totuuden siemen on kyllä tuossakin....mutta kun nää on niin SÖPÖJÄ!!!

Kattokaa ny "tommosiaki"